Reperul
Cultural Eveniment

În weekend Galațiul cântă rock. Începe ediția a șasea a „Danube Rock Festival”

În acest sfârșit de săptămână va începe la Galați cea de-a șasea ediție a festivalului Danube Rock Festival. Evenimentul se va desfășura în perioada 28-29 iunie pe Stadionul Dunărea din Galați.

Festivalul va fi deschis de trupa Matze Crtze, o trupă de adolescenți din Galați pasionați de muzica rock și care, paradoxal, repetă în curtea unei biserici. Tot vineri va concerta trupa Safari Sky ce va fi urmată de Huldra. Spre seară vor urca pe scenă Mooncage din Serbia și Alex Calancea și trupa lui. Prima seară a Danube Rock Festival se va încheia cu un recital susținut de Kempes, fostul solist al trupei Cargo.

Festivalul continuă sâmbătă, când vor concerta Cardinal, Times of Need și Sorrows Path, o trupă venită din Grecia. Spectacolul va continua cu Roadkillsoda, Implant pentru Refuz, iar în încheierea festivalului, vor cânta cei de la Coffeeshock Company, o trupă de SuperSkunk Rock și Reggae din Austria.

Organizatorii anunță că biletele se pot procura de la casa de bilete a Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” Galați sau de la Stadionul Dunărea Galați, pe durata festivalului.

Postări asemănătoare

Spectacol aniversar: Semicentenarul Școlii de Arte din Galaţi

Reperul

FLU FLU – un spectacol concert de Răzvan Clopoțel, pe 16 noiembrie la Galați (VIDEO)

Reperul

Un mic tezaur este expus la Muzeul de Istorie ”Paul Păltănea”

Reperul