Reperul
Economic

Încă 65 de tineri au absolvit Școala de Vară de la ArcelorMittal Galați

* Școala de Vară a ArcelorMittal a ajuns la cea de-a șaptea ediție și a fost absolvită de aproape 300 de interni *

65 de studenți au absolvit cursurile Școlii de Vară a ArcelorMittal Galați și au prezentat temele de cercetare la care au lucrat, timp de 10 săptămâni, alături de mentorii lor, în combinat.

“Atragerea de tineri specialiști nu are doar semnificația continuității, ci și cea a pregătirii viitorului nostru, care va însemna creștere și digitalizare. Suntem bucuroși să vedem la internii Școlii de Vară competențe care se potrivesc cu cele ale specialiștilor noștri de mâine. Suntem gata să îi primim pe cei mai buni în echipele noastre”, a spus Bogdan Grecu, directorul general al ArcelorMittal Galați.

“Internii au lucrat pe teme concrete, extrase din realitățile tehnice și organizatorice ale unității noastre și au propus soluții cu aplicabilitate reală și imediată. Suntem interesați să îi angajăm pe unii interni din anii terminali sau să oferim burse de studii, urmate de angajare. Dorim, de asemenea, adâncirea colaborării cu sistemul educațional local și regional”, a spus Mihaela Crăciun, directorul de resurse umane al ArcelorMittal Galați.

Internii Școlii de Vară au participat și la cursuri de dezvoltare profesională și personală, la sesiuni de team-building și la întâlniri cu echipele locale. Pe timpul Școlii, internii au fost angajați și retribuiți, beneficiind de toate drepturile salariaților combinatului.

Parte a Programului de Internship, Școala de Vară a ArcelorMittal a ajuns la cea de-a șaptea ediție și a fost absolvită de aproape 300 de interni.

Postări asemănătoare

Comisia Europeană a aprobat preluarea combinatului de la Galați de către Liberty

Reperul

VIDEO Memorandum încheiat între Universitatea „Dunărea de Jos” și Administrația Fluvială a Dunării de Jos, de Ziua Dunării

Reperul

LIBERTY donează Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Galați un echipament ultra-modern de dezinfectare

Reperul