Reperul
Eveniment Galati

Încă o demisie la PNL Galați!

Alexandru Șerban, șeful organizației municipale PNL Galați, și-a depus astăzi demisia. Gestul lui Șerban vine la puțin timp după demisia lui Onut Valeriu Atanasiu, candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Galați, care a renunțat la funcția de prim vicepreședinte din cauza rezultatelor foarte slabe obținute la alegerile de duminică.

„Această decizie vine în urma rezultatelor dezamăgitoare, chiar rușinoase, înregistrate la alegerile locale din 9 iunie. Este inadmisibil să cred că pot rămâne în funcție indiferent de motivele acestui rezultat. Deși sunt multe de spus despre acest eșec, consider că aceste discuții trebuie să aibă loc mai întâi în cadrul organizației noastre (…).  În aceste condiții, cred că este momentul potrivit pentru a permite altor membri să preia conducerea și să aducă o perspectivă nouă și energii proaspete în realizarea obiectivelor noastre comune”, a transmis printr-un comunicat de presă liberalul gălățean.

Alexandru Șerban a dat asigurări că va fi membru al Consiliului Local Galați, unde dorește să continue să lupte „pentru interesele și bunăstarea orașului nostru”.

Postări asemănătoare

A vrut să iasă din zona de carantină cu… lopata

Maria Vlad Romaniţă

Bătrână decedată în incendiu

Maria Vlad Romaniţă

Spărgătorii de bancomate din Galați au fost prinși în Vrancea

Maria Vlad Romaniţă