Reperul
Eveniment

Incendiu de proporții pe DN 22, între Scorțaru Nou și Comăneasca. Au ars 100 ha de vegetație

* În luna august, în județul Brăila au avut loc 27 de incendii de vegetație uscată *

Incendiu de proporții în județul Brăila. Circa 100 de hectare de vegetație uscată și stuf au ars, azi-noapte, pe un islaz dintre localitățile Scorțaru Vechi și Comăneasca, în comuna Tudor Vladimirescu, pe DN 22.

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea” al judeţului Brăila au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă pentru limitarea şi lichidarea incendiului.

„Împrejurările care au dus la producerea incendiilor a fost crearea intenţionată sau din culpă a condiţiilor pentru generarea incendiului”, a comunicat ISU Brăila.

În luna august, pompierii brăileni au intervenit pentru stingerea a 27 incendii de vegetaţie uscată şi gunoi menajer în localităţile Brăila, Însurăţei, Chiscani, Cireşu, Gropeni, Măxineni, Movila Miresii, Mircea Vodă, Salcia Tudor şi Şuteşti, unde au ars vegetaţie uscată şi gunoi menajer pe o suprafaţă totală de 27,61 de hectare.

Postări asemănătoare

Medici de familie acuzați că nu au consultat un copil

Maria Vlad Romaniţă

Accident mortal în comuna Slobozia Conachi

Maria Vlad Romaniţă

Suspiciune de infectare cu noul coronavirus la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Galați

Maria Vlad Romaniţă