Reperul
Eveniment Galati

Incendiu într-un apartament din Galați (VIDEO)

Un incendiu s-a produs luni seara într-un bloc de locuințe din Galați, de pe strada Strungarilor. Un apartament a fost cuprins de flăcări și a fost necesară intervenția pompierilor. 18 persoane au fost evacuate preventiv.

Au intervenit doua autospeciale, o autoscară și o ambulanță SMURD de la Detașamentul de Pompieri Galați, precum și o ambulanță SAJ. Din cauza degajarilor masive de fum pe casa scării și mai ales la exteriorul blocului, au fost evacuate 18 persoane”, au declarat reprezentanții ISU Galați.

În urma incendiului două persoane au avut nevoie de ajutorul medicilor de la ambulanță. Este vorba despre două persoane care au suferit intoxicații cu fum și atacuri de panică.

Cauza probabilă a fost stabilită ca fiind efectul termic produs de un calorifer defect. Uleiul fierbinte care s-a scurs din calorifer a intrat în contact cu materialele textile aflate în dormitor, iar incendiul a distrus întreaga încăpere si a fost degradat restul apartamentului”, a declarat Dan Ionașcu de la ISU Galați.

Postări asemănătoare

Copil de 3 ani, lovit de o mașină în timp ce traversa strada singur

Maria Vlad Romaniţă

Protest #Rezist: 300 de gălățeni au ieșit duminică în stradă

Maria Vlad Romaniţă

Scandal la o casă de schimb valutar din Tecuci

Maria Vlad Romaniţă