Reperul
Eveniment Galati

UPDATE: Cei doi răniţi în incendiul de la Tecuci sunt proprietarul garsonierei în care a pornit focul şi salvatorul acestuia

UPDATE – Pompierii au intervenit sâmbătă la un incendiu care se manifesta într-un bloc din Tecuci. A luat foc o garsonieră în care se afla proprietarul, un bărbat de 70 de ani. Acesta a fost salvat din foc de un vecin, în vârstă de 46 de ani.

Amândoi au fost răniţi și transportați la Spitalul Municipal Tecuci cu arsuri pe membre, iar salvatorul și pe față. Cum bărbatul de 46 de ani ani avea arsuri pe jumătate din corp, a fost preluat de un elicopter SMURD și a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgență din Galați.

Din cauza fumului degajat după incendiu, pompierii au decis evacuarea a 21 de persoane adulte și a patru copii. Două tinere, de 17 și 20 de ani, care suferiseră atacuri de panică,  și o femeie de 60 de ani, cu insuficiență respiratorie, au primit îngrijiri medicale la fața locului.

Incendiul a pornit de la cablul defect al reșoului din garsoniera bătrânului de 70 de ani. S-a intervenit cu trei autospeciale ale pompierilor, un echipaj SMURD și unul al Ambulanţei.


* Pompierii au evacuat din clădire 17 adulţi şi 4 copii din cauza fumului *

Incendiu într-un bloc din municipiul Tecuci. Focul a izbucnit într-un apartament de la parterul imobilului situat pe strada Aleea Plopilor. Echipajele de pompieri sosite să stingă flăcările au evacuat din bloc 17 persoane adulte şi 4 copii din cauza fumului, a comunicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, lt. col. Eugen Chiriţă.

Conform aceleiaşi surse, doi dintre locatari au suferit arsuri de gradul II şi au fost transportaţi la Spitalul Municipal Tecuci. Un bărbat, în vârstă de 48 de ani, are arsuri pe aproximativ 50% din suprafaţa corpului, aşa că a fost preluat de elicopterul SMURD şi este adus la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi.

Potrivit ISU Galaţi, incendiul a izbucnit de la un cablu electric al unui aparat de încălzire defect.

Articol în curs de actualizare.

Sursa foto: ISU Galați

incendiu tecuci (3)

incendiu tecuci (2)

incendiu tecuci (4)

Postări asemănătoare

Amenințări și scandal în trafic

Maria Vlad Romaniţă

A vrut să-și salveze soțul, dar a dat de necaz

Maria Vlad Romaniţă

Incendiu în apropiere de Tulucești

Maria Vlad Romaniţă