Reperul
Eveniment Galati

Incendiu la Barboși. O persoană a fost rănită (VIDEO)

Intervenție a pompierilor, sâmbată dimineața, la Barboși, unde a izbucnit un incendiu care se manifesta la câteva anexe gospodărești.

Pompierii au salvat o persoană de 62 de ani, cu arsuri de gradul unu la nivelul feței iar echipajul SMURD a acordat primul-ajutor victimei și a transportat victima la Spitalul de Urgență din Galați.

Patru anexe au ars în întregime, după o intervenție ce a durat mai bine de o oră. Potrivit reprezentanților ISU Galați, cauza incendiului este focul deschis în spații închise. O persoană care dormea într-una din camere, a lăsat o lumânare aprinsă.

Nu este pentru prima dată când în această licuință are loc un incendiu. Mai mult, pompierii vorbesc despre o „statistică negativă” pe care imobilul o are în timp. Cu alte cuvinte, în ultimii ani, acolo au murit două persoane care erau lăsate să se adăpostească, fie din cauza fumatului, fie a unei lumânări.

Sursa foto/video: ISU Galați

Postări asemănătoare

Accident de tren la Berești

Maria Vlad Romaniţă

UPDATE: Cei doi răniţi în incendiul de la Tecuci sunt proprietarul garsonierei în care a pornit focul şi salvatorul acestuia

Maria Vlad Romaniţă

Cadavru găsit lângă un tomberon din Brăila

Reperul