Reperul
Eveniment

Incendiu la o hală cu mase plastice

ISU Galați:
Incendiu la o hala industriala cu mase plastice în mun. Galați, str. Portului. Intervin 3 ASAS, 1 autoscara mecanica, 1 descarcerare grea, 1 AMBULANTA SAJ
Ard 3 cuve metalice de aproximativ 25mp fiecare, încărcate cu mase plastice. La acest moment nu au fost raportate și nici identificate victime.

Update:
Incendiul s-a manifestat la 3 containere metalice goale căptușite la interior cu plastic care s-a aprins ca urmare a unor lucrări cu foc deschis pentru tăierea lor în vederea dezafectării.
Incendiul a fost lichidat, se acționează pentru înlăturarea consecințelor negative.
Hala industrială este o construcție în stare de conservare.

Incendiul din zona Portului, cauzat de efectuarea unor lucrări cu foc deschis

Pompierii gălățeni au stabilit cauza care a dus la generarea unui incendiu puternic ce a determinat apariția unor nori groși de fum ce s-au văzut în tot orașul.  ,,Am fost alertați cu privire la producerea unui incendiu într-o hală din incinta unei societăți. Au fot alertate trei autospeciale cu apă și spumă, o autoscară mecanică, o descarcerare grea și o ambulanță de la Serviciul Județean de Ambulanță și o ambulanță SMURD. S-a constatat că incendiul se manifesta la trei containere metalice arzând materialele plastice din căptușeala interioară a acestora. Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite. Cauza care a dus la producerea incendiului a fost legată de faptul că în zonă se executau lucrări cu foc deschis pentru dezasamblarea containerelor“, a precizat mr. Daniel Mânea, ISU Galați. Nu s-au înregistrat victime.

Postări asemănătoare

Cu mașina în ușa de urgență a supermarketului

Maria Vlad Romaniţă

Bătaie în cazino

Maria Vlad Romaniţă

Motociclist rănit după impactul cu o autoutilitară

Reperul