Reperul
Braila Eveniment

Incendiu la Tichilești

A fost panică în localitatea brăileană Tichilești, unde, o casă a luat foc din cauza unui coș de fum. Alarma la 112 s-a dat puțin peste ora 3.00.

„Detașamentul 2 de pompieri Brăila a intervenit cu două autospeciale de stingere pentru limitarea și lichidarea unui incenciu la o locuință din localitatea Tichilești. A ars acoperisul locuinței pe o suprafață de cca. 60 mp și s-au degradat tavanele la trei camere și bunurile din acestea. Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost coșul de fum deteriorat la nivelul podului. Incendiul a fost lichidat la ora 05.30 și nu s-au înregistrat victime”, informează I.S.U. Brăila.
Pompierii reamintesc populației că în perioada sezonului rece, cele mai multe incendii la locuințe au drept cauză coșurile de fum necurățate, mijloacele de încălzire lăsate nesupravegheate, precum și folosirea instalațiilor electrice improvizate sau cu defecțiuni. Pentru a preveni producerea unor incendii, se impune verificarea mijloacele de încălzire, a coșurilor de evacuare a fumului sau alte surse de căldură.
O grijă deosebită trebuie acordată copiilor, la îndemâna cărora nu trebuie lăsate mijloace de aprindere (chibrituri sau brichete).

Postări asemănătoare

A fost arestat șoferul italian vinovat de producerea tragediei rutiere de la Berheci. Bărbatul era băut

Elevi agresați și tâlhăriți după ce au ieșit de la cursuri

Reperul

Când vor începe instituţiile publice să emită cardurile de vacanţă pentru angajaţi

Reperul