Reperul
Eveniment Galati

Incendiu violent la Salcia, în comuna Umbrărești

* Două case, o magazie și un depozit de furaje au fost mistuite de flăcări *

Incendiu violent la Salcia, în comuna gălățeană Umbrărești. Trei echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Galați – garda Ivești au acționat timp de aproximativ patru ore pentru localizarea și lichidarea unui incendiu care a mistuit două locuințe, o magazie și un depozit de furaje.

,,La sosirea echipajelor incendiul se manifesta cu violență în formă generalizată la depozitul de furaje și acoperișul locuinței lui T. Marian, unde au ars 300 de metri pătrați de acoperiș, mobilierul din două camere și aproximativ 500 de baloți de lucernă. În ciuda eforturilor susținute ale echipajelor de pompieri, incendiul s-a extins și la o locuință vecină, unde au ars 200 de metri pătrați de acoperiș, două camere de locuit și o magazine”, a precizat lt. col. Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

Din primele cercetări, cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit la instalația electrică a locuinței lui T. Marian. Incendiul a fost lichidat la ora 4:35 fără a fi înregistrate victime.

Postări asemănătoare

Pestă porcină la ZOO Galați

Maria Vlad Romaniţă

Se extinde focarul de COVID-19 de la Spitalul de Urgență

Maria Vlad Romaniţă

Hoți săltați de polițiști după ce au furat componente de la calea ferată

Maria Vlad Romaniţă