Reperul
Eveniment Galati

Incendiul din Zona Liberă a fost stins în această seară

* Totodată, pompierii au aplicat și amenzi * Flăcările au distrus cinci hectare de vegetație, 150 de anvelope și un stâlp de transport al energiei electrice *

A fost lichidat, miercuri seară, incendiul care a izbucnit duminică după-amiază în Zona Liberă și care a distrus toată vegetația din zonă, dar și câteva sute de anvelope mari pentru utilaje miniere, depozitate acolo.

Totodată, pompierii au aplicat și amenzi. „A fost sancționat proprietarul anvelopelor, în calitate de concesionar, cu amendă în cuantum de 500 lei, pentru nerespectarea normelor de securitate la incendiu inclusiv în timpul în care activitatea era întreruptă. Sancționată a fost și Administrația Zonei Libere cu amendă în valoare de 2.500 lei, tot pentru nerespectarea normelor de securitate la incendiu”, a precizat lt. col. Eugen Chirită, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

Pagubele provocate de incendiu se ridică la peste 400.000 de euro. Au ars circa cinci hectare de vegetație, 150 de anvelope și un stâlp de transport al energiei electrice.

Postări asemănătoare

Şoseaua dig Brăila-Galaţi, închisă timp de o oră din cauza poleiului. Acum, maşinile merg în coloană, cu sărăriţe în faţă

Maria Vlad Romaniţă

(FOTO) Zonele din județul Galați și intervalele orare în care purtarea măștii devine obligatorie de la 1 august

Reperul

GRAV accident de circulație în apropierea benzinăriei de la Șendreni

Maria Vlad Romaniţă