Reperul
Eveniment Galati

Incendiul din Zona Liberă a fost stins în această seară

* Totodată, pompierii au aplicat și amenzi * Flăcările au distrus cinci hectare de vegetație, 150 de anvelope și un stâlp de transport al energiei electrice *

A fost lichidat, miercuri seară, incendiul care a izbucnit duminică după-amiază în Zona Liberă și care a distrus toată vegetația din zonă, dar și câteva sute de anvelope mari pentru utilaje miniere, depozitate acolo.

Totodată, pompierii au aplicat și amenzi. „A fost sancționat proprietarul anvelopelor, în calitate de concesionar, cu amendă în cuantum de 500 lei, pentru nerespectarea normelor de securitate la incendiu inclusiv în timpul în care activitatea era întreruptă. Sancționată a fost și Administrația Zonei Libere cu amendă în valoare de 2.500 lei, tot pentru nerespectarea normelor de securitate la incendiu”, a precizat lt. col. Eugen Chirită, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

Pagubele provocate de incendiu se ridică la peste 400.000 de euro. Au ars circa cinci hectare de vegetație, 150 de anvelope și un stâlp de transport al energiei electrice.

Postări asemănătoare

Programul de ziua Sfântului Ierarh Nicolae, patronul spiritual al Brăilei

Reperul

Scandal la o casă de schimb valutar din Tecuci

Maria Vlad Romaniţă

Un curier a furat banii și aparatura firmei, apoi a spus că a fost jefuit

Maria Vlad Romaniţă