Reperul
Social

Începe ART CITY

Uniunea Scriitorilor din România, Filiala Sud-Est, cu sprijinul Primăriei Municipiului Galați și a Consiliului Local în parteneriat cu Consiliul Județean Galați, Centrul Cultural Dunărea de Jos Galați și Filiala de Traduceri Literare organizează în perioada 28 iunie – 03 iulie 2022 Festivalul Internațional de Literatură „Poezia – Port La Dunăre” sub genericul ART CITY.

”Scriitorii din nouă țări riverane Dunării și din România vor poposi la Galați pentru a celebra fluviul mamă. Programul festivalului în cele patru zile cuprinde lansări de carte, recitaluri, proiecții video, workshopuri și spectacole artistice pe faleza inferioară a Dunării (la Foișor) și în sălile Centrului Cultural Dunărea de Jos din strada Domnească nr 61. Întâlnirile scriitorilor cu oficialitățile vor avea loc de Ziua Dunării la Primăria Galați și la Consiliul Județean Galați.

În cadrul proiectului se va lansa și o Enciclopedie a Dunării și va avea loc și un spectacol artistic susținut de Nicu Alifantis și Răzvan Mirică (Gemini) în ziua de 02 iulie 2022, orele 19.00 pe Faleza Inferioară”, informează Florina Zaharia, președintele Uniunii Scriitorilor din România, Filiala Sud Est.

Postări asemănătoare

Urmărit național trimis după gratii

Maria Vlad Romaniţă

Pompierii vă sfătuiesc: Renunțați la improvizații și verificați instalațiile de încălzire!

Maria Vlad Romaniţă

O. Atanasiu (deputat PNL Galați) : ”Un altfel de viitor pentru România înseamnă altfel de școală”

Reperul