Reperul
Cultural Muzica

Începe Festivalul Internațional de Folclor „Doina Covurluiului”

O nouă ediție a Festivalului Internațional de Folclor „Doina Covurluiului” începe zilele acestea la Galați. Anul acesta sunt invitați peste 300 de artiști din opt țări.

În zilele de 10-15 iulie 2019, aproximativ 300 de artiști, instrumentiști, soliști vocali și dansatori – vor fi prezenti la Galați în calitate de invitați aiFestivalului Internațional de Folclor „Doina Covurluiului”. Ediția din 2019 este a XIV-a și este organizată similar celor anterioare, sub egida CIOFF (Consiliul Internațional al Organizatorilor de Festivaluri de Folclor, organism UNESCO).

Festivalul are programate patru seri de spectacole în aer liber, de joi, 11 iulie, până duminică, 14 iulie, începând cu ora 19.00, pe scena amenajată în Grădina Publică. Ansamblurile folclorice participante reprezintă: Albania, Bulgaria, Columbia, Italia, Republica Moldova, Serbia, Turcia și România” se arată într-un comunicat transmis de Centrul Cultural „Dunărea de Jos” Galați.

Accesul la acest eveniment este liber.

Postări asemănătoare

Elitele Moldovei, invitate să propună soluții pentru scoaterea regiunii din impasul socio-economic în care se zbate de trei decenii

Reperul

Flori de mină | Expoziție inedită la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii

Reperul

Muzeul Satului se redeschide publicului pe 1 mai

Reperul