Reperul
Social

Începe Street FOOD Festival Galați

Iubitorii de mâncare stradală și muzică live sunt invitați în perioada 30 mai – 2 iunie la o nouă ediție Street FOOD Festival, pe Strada Domnească din Galați. Evenimentul promite să ofere o experiență multisenzorială, combinând delicii din bucătăria internațională cu experiențe muzicale live.

Zeci de food truckuri vor aduce preparate și deserturi din diferite colțuri ale lumii, oferind o gamă variată de opțiuni pentru toate gusturile. Muzica va fi în centrul atenției, cu un DJ spot și o scenă dedicată artiștilor care vor concerta. Participanții vor putea savura preparatele delicioase pe ritmurile concertelor live.

Programul concertelor:

  • Vineri, 31 mai: Jurjak de la ora 20:00, urmat de White Mahala la 21:30.
  • Sâmbătă, 1 iunie: Amphitrio la ora 20:45 și Mădălina Pavăl Orchestra la 21:30.
  • Duminică, 2 iunie: om la lună la ora 20:00 și Moonlight Breakfast la ora 21:30.

„Festivalul este un loc de întâlnire pentru întreaga comunitate și oferă activități de relaxare și distracție pentru toate vârstele. Și copiii vor avea parte de o zonă special amenajată, cu activități interactive menite să îi distreze și să îi încânte. Street FOOD Festival este mai mult decât un festival, este o celebrare a comunității și a pasiunii pentru mâncare și muzică de calitate. Nu rata ocazia de a face parte din această experiență memorabilă! Ne vedem în 30 mai – 2 iunie, pe Strada Domnească din Galați”, anunță organizatorii.

 

 

Postări asemănătoare

Activitate cu publicul suspendată și restrânsă la Tribunal

Maria Vlad Romaniţă

A fost lansat sistemul informatic care va ușura procesul de adopție

Reperul

Pauza de masă este obligatorie la locul de muncă. La ce trebuie să fie atenți angajatorii

Reperul