Reperul
Administratie Galati

Începe Târgul de Toamnă – ediția a XIX-a

Pandemia generată de noul coronavirus modifică și sărbătoarea toamnei, pe care Administrația Piețelor Agroalimentare SA Galați o organizează anual. Ediția aceasta a Târgului de Toamnă  (a XIX-a) se va desfășura diferit față de anii precedenți. Astfel, sâmbătă și duminică (3, 4 octombrie 2020) în Piaţa Centrală, pe faţada Halei de Legume – Fructe va fi instalat un LED screen pe care se vor derula fotografii și filme, o retrospectivă a ediţiilor anterioare, interviuri din pieţe transmise în direct, informații utile cumpărătorilor şi fond muzical.

Potrivit informațiilor transmise de reprezentanții Administrației Piețelor Agroalimentare SA Galați, pe pagina de Facebook a instituției veți găsi informații în timp real despre produse, prețuri și programul din toate piețele orașului. În plus, gălățenii vor putea să se aprovizioneze cu produse proaspete și de calitate din toate piețele municipiului Galați, nu numai din Piața Centrală.

”La această ediţie a Târgului de Toamnă nu vor exista tradiţionalele standuri pentru comercializarea preparatelor la grătar. Producătorii şi firmele care deţin deja spaţii închiriate în pieţele din municipiu vor asigura cantitate suficientă de produse din carne şi preparate din carne, legume şi fructe, astfel încât gălăţenii să-şi facă cumpărăturile în cartierele în care locuiesc, în condiţii sigure din punct de vedere sanitar. Precizăm că au fost luate măsurile speciale de prevenire a răspândirii Covid-19, astfel : – sunt amplasate dispensere cu dezinfectant la toate căile de acces în hale; – dezinfectarea spaţiilor închise (hale) cu materiale avizate de către Registrul naţional al produselor biocide; – zilnic se spală cu detergent şi soluţii dezinfectante (Polisept) inclusiv grupurile sanitare. – din oră în oră se şterg mânerele, balustradele, întrerupătoarele, uşile precum şi alte suprafeţe expuse şi folosite des. – la intrările din hale/spaţii închise au fost amplasate covoraşe îmbibate cu cloramină ; Deși această ediție se va desfășura virtual din punct de vedere al informației și al spectacolului, transmitem tuturor cetățenilor care vor veni la piață că vizita lor se va desfășura în condiții de maximă siguranță, zona fiind supravegheată nonstop de Poliția Locală. Așadar, vă propunem la sfârșit de săptămână o nouă ediție de târg, în care încercăm să oferim gălățenilor nu numai siguranța și normalitatea unei vizite la piață, dar și bucuria unei sărbători a produselor și roadelor de toamnă. Să treceți cu bine peste toate și să ne revedem sănătoși la edițiile viitoare”, se arată într-un comunicat de presă transmis de reprezentanții Administrației Piețelor Agroalimentare SA Galați.

Postări asemănătoare

Cuplurile cu 50 de ani de căsnicie, premiate mâine de Primărie

Reperul

(VIDEO) Coadă fără distanțare fizică la plata taxelor și impozitelor

Maria Vlad Romaniţă

Dănăilă: Grupurile de interese din jurul PSD Brăila au nevoie de bani publici

Sorin Rugină