Reperul
Eveniment Galati

Indivizii care au vandalizat mai multe mașini au fost prinși

Este vorba despre doi tineri din Tecuci.
„În urma activităților investigative și de cercetare efectuate de către polițiștii din cadrul Secției 3 Politie Galați cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Galați de la Biroul Investigații Criminale, precum și de la Secția 1 și 2 Poliție, au fost identificate și depistate persoanele bănuite de comiterea faptelor menționate anterior, fiind vorba despre 2 tineri, cu vârstele de 19, respectiv 21 de ani, ambii cu domiciliul în municipiul Tecuci.
De asemenea, s-a stabilit faptul că, în noaptea de 01/02 decembrie 2023, bănuiții ar fi comis mai multe fapte, după cum urmează: 17 fapte de distrugere auto (anvelope tăiate/înțepate, precum și stropirea unor elemente de caroserie cu vopsea), 4 fapte furt din auto și 1 tentativa furt dintr-o societate comercială, iar până în prezent au fost identificate 21 de părți vătămate. Prejudiciul urmează a fi stabilit ulterior.
După administrarea materialului probator în care a fost extinsă urmărirea penală și pentru infracțiunile de furt calificat și tentativă de furt, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a celor doi tineri, urmând ca în cursul zilei de 3 decembrie să fie prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați, în vederea luării unei măsuri preventive”, transmite I.P.J. Galați.

Postări asemănătoare

Au falsificat adeverințele pentru a circula noaptea

Maria Vlad Romaniţă

Mașinile electrice ar putea avea numere verzi

Reperul

Accident mortal pe DE 587

Reperul