Reperul
Eveniment Galati

Înecat în canalizare

Moarte învăluită în mister în cazul unui un bărbat de 45 de ani, din Galați. Trupul acestuia a fost zărit într-o canalizare, de pe strada Traian Vuia. Cea care a descoperit cadavrul bărbatului a sunat imediat la 112. Tragedia s-a petrecut în cartierul Micro 39, unde strada principală este închisă, fiind în plin proces de modernizare. Moartea bărbatului este cu atât mai ciudată, cu cât gura nouă de canalizare era împrejmuită cu gard protector din sârmă și plasă de avertizare. În interior se afla și o scară de fier de care victima ar fi putut să se apuce pentru a ieși la suprafață. Cei care îl cunoșteau pe bărbat spun că acesta trăia din diverse servicii pe care le făcea cu ziua în piața agroalimentară din apropiere.

„Din primele informații care ne-au fost relatate e că se văd pantofii bocancii la suprafață. Cert e că e căzut cu capul în jos. Din ce spun doctorii de pe echipajul SMURD, bărbatul nu prezenta leziuni la nivelul capului și ar fi vorba de un deces prin înec, dar medicii legiști vor stabili cu exactitate cauza”, a precizat lt.col Eugen Chiriță, purt. de cuv. ISU Galați.

Polițiștii fac anchetă în acest caz. ”Din primele verificări a reieșit că este vorba despre un bărbat de 45 de ani din Galați care ar fi căzut într-o canalizare descoperită, aflată pe stradă Traian Vuia, într-o zonă într-o zonă în care se efectuează lucrări de construcție. S-a deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă “, a precizat cms șef Gabriela Costin, purt. de cuv. IPJ Galați. În acest caz se fac cercetări pentru a se stabili și dacă acea canalizare era corespunzător marcată și asigurată.

Postări asemănătoare

Încă două săptămâni de carantină la Ivești

Maria Vlad Romaniţă

Femeia acuzată că și-a sugrumat copilul a fost arestată

Maria Vlad Romaniţă

(VIDEO) Reținut pentru că deținea ilegal o armă de vanatoare

Maria Vlad Romaniţă