Reperul
Social

“Inimă de Copil”, în finala Campionatului De Bine cu proiectul “Un sat, Un copil”. Donează și ajută fundația să câștige o finanțare de 5.000 de euro!

* ONG-ul din Galați trebuie să adune cât mai multe donații până pe 19 februarie *

“Fundația ‘Inimă de Copil’ are șansa de a primi o finanțare de 5.000 EURO pentru a susține în școală copii bursieri de la sate. Proiectul de burse ‘Un sat, Un copil’ este în finala Campionatului De Bine pe platforma bursabinelui.ro, iar pentru a ajunge pe podium are nevoie de orice donație venită din partea prietenilor care cred în viitorul copiilor cu rezultate excepționale. În data de 19 februarie 2018, se vor anunța proiectele câștigătoare. În acest moment, proiectul este pe locul 24 și trebuie să urce cât mai rapid pentru a ajunge pe o poziție eligibilă la finanțare. Ajută-ne să strângem cât mai multe donații pentru un prezent mai bun al acestor copii! DONEAZĂ AICI! Donațiile pentru acest proiect se realizează rapid, securizat și fără comision. Confirmarea tranzacției va ajunge în inboxul tău, alături de mulțumiri din partea Fundației”, au anunţat reprezentanţii Fundaţiei “Inimă de Copil”.

Proiectul “Un sat, Un Copil” le este adresat copiilor din clasele I-XII, care provin din familii cu venituri modeste (între 40 şi 180 lei/membru familie/lună), dar care au rezultate școlare cu medii generale peste 9,00 și un potențial de dezvoltare deosebit.

Acest proiect a început în 2014 şi, până acum, 40 de copii din 25 localități gălăţene au beneficiat de burse speciale pentru merite deosebite la învățătură din partea Fundaţiei “Inimă de Copil”.

În România, 1 din 2 copii este în risc de sărăcie și/sau excluziune socială iar 1 din 5 copii renunță la școală din cauza sărăciei și a rezultatelor proaste la învățătură. În mediul rural, sărăcia este de trei ori mai răspândită decât în zonele urbane.

inima de copil

Postări asemănătoare

“Zilele Dunării” – programul manifestărilor

Reperul

Pensionarii au protestat de ziua lor

Maria Vlad Romaniţă

Expoziții dedicate Zilei Internaționale a Dunării la Muzeul de Științe ale Naturii

Reperul