Reperul
Social

Întâmpinați cu umbrele colorate

Prima zi după vacanța prelungită a venit cu o supriză pentru elevii Școlii Gimnaziale nr. 7 din Galați. Cei mici au descoperit, în această dimineață, că aleea de la intrare este decorată cu zeci de umbrele colorate. Bucuria copiilor a fost uriașă când au trecut prin culoarul multicolor.

”Le-am făcut o supriză frumoasă, credem noi, cu acest aranjament de umbrelute. Ne-am gândit că după perioada în care au învățat on-line, elevii noștri se vor simți și mai bine la școală”, a spus Monalissa Nica, directorul Școlii Gimnaziale nr. 7 Galați.

Ceea ce părea o misiune simplă, s-a dovedit a fi una complicată până la urmă pentru cei care s-au implicat în decorarea școlii. Una dintre mame a comandat umbrelele în Turcia, numai că în loc să fie trimise unele colorate, toate erau negre. Le-a returnat, iar al doilea transport era plin de umbrele defecte. Abia al treilea lot, comandat în țară, a fost ceea ce trebuia. Bucuria copiilor a fost atât de mare în această dimineață, încât toată lumea a uitat micile neplăceri.

Postări asemănătoare

Un medic din Galați a fost atacat în clinica în care oferea consultații

Maria Vlad Romaniţă

Copiii de la Grădinița “Luceafărul” au fost școlari pentru o zi

Reperul

A început Evaluarea Națională. Peste 3.600 de elevi din județul Galați au susținut azi proba scrisă la limba și literatura română

Maria Vlad Romaniţă