Reperul
Braila Eveniment

UPDATE: Interlopul Dasaev, reținut 24 de ore pentru tentativă de omor

* Bărbatul susține că el este adevărata victimă și că nu a făcut decât să se apere de sportivii care l-ar fi atacat din senin * Dasaev afirmă că el nu a avut cuțit la el și că nu cunoaște persoanele care ar fi fost implicate în altercație *

Daniel Gabriel Husein, zis Dasaev, interlopul brăilean implicat în atacul cu sticle și cuțite asupra a doi sportivi americani care a avut loc sâmbătă noaptea pe terasa The Music Pub de lângă patinoar, s-a prezentat astăzi la Parchetul brăilean. Tăiat pe față, bărbatul a spus că pe el nu l-a căutat nimeni în legătură cu atacul, că a fost acasă de sâmbătă noapte și până acum, și că, după ce a văzut în presă că este căutat, a decis să vină singur la Parchet.

Interlopul afirmă că el este victima în toată această poveste și că el nu a făcut decât să se apere de sportivii agresivi. Dasaev povestește că sâmbătă noapte era la terasă cu nepoata sa, un prieten și iubita acestuia din urmă. La o oră după ce a ajuns a vrut să se ducă la toaletă, însă acolo a dat peste americani, care, spune el, păreau sub influența unor substanțe și care erau agresivi, nelăsându-l să treacă. Cearta s-a transformat în bătaie, iar Dasaev, când a simțit că a fost tăiat pe față cu ceva, s-a refugiat în baie. Când a ieșit de acolo, conflictul a reizbucnit, însă afirmă că nu îi cunoaște pe ceilalți implicați și presupune că erau clienți deranjați de atitudinea sportivilor. Într-un final, el a plecat acasă, unde a stat până în această dimineață, când a venit la Parchet însoțit de avocat.

Interlopul afirmă că poate fi acuzat de orice, dar de rasism nu, afirmând că el are prieteni de culoare și că motivul atacului nu ar fi fost acesta.


UPDATE – În urma audierii martorilor și a vizionării imaginilor de pe camerele de supraveghere, procurorii brăileni au decis reținerea pentru 24 de ore a lui Dasaev pentru tentativă de omor și tulburarea liniștii publice. El va fi prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Foto: DeBraila.ro

Citește și:

Sportivi americani atacați cu sticle și cuțite pe o terasă din Brăila – VIDEO

Postări asemănătoare

Marian Coman: Zona Brăila-Galați devine un sat de bătrâni

Sorin Rugină

A condus băut și cu permis fals

Maria Vlad Romaniţă

(VIDEO) Impact în intersecție

Maria Vlad Romaniţă