Reperul
Administratie Galati

Investiții pentru educație

39 de săli de clasă vor fi dotate cu mobilier și materiale didactice, iar 31 de săli de curs și două laboratoare de informatică vor fi dotate cu echipamente IT moderne. De asemenea, vor fi dotate și 7 cabinete de asistență psihopedagogică, două săli de sport și patru ateliere de practică.

”Mai mult, am obținut finanțare și pentru dotarea a șase săli de antrenament de la Clubul Sportiv Școlar Galați și Clubul Sportiv Școlar Tecuci. Este vorba despre echipamente de forță, sisteme performante indoor pentru îmbunătățirea tehnicii în sporturi precum caiac-canoe sau înot, kituri de antrenament, manechin pentru sala de lupte și judo, porți și mingi de handbal, trambuline și saltele pentru săritura la înălțime. Iar investițiile nu se opresc aici. Am atras fonduri europene și pentru dotarea a trei cabinete școlare de la Palatul Copiilor și Elevilor, respectiv cele de navomodele și limbi străine de la sediul din Galați, precum și cel de cultură și civilizație românească de la filiala din Tecuci. Contractele de finanțare, în valoare de aproape 2,8 milioane de lei, au fost semnate deja, astfel că în cel mai scurt timp vor demara procedurile de licitație”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Vor fi dotate: Școala Gimnazială Specială “Constantin Pufan”, Liceul Tehnologic “Simion Mehedinţi”, Şcoala Profesională Specială “Emil Gârleanu” – inclusiv Școala Specială de Arte și Meserii “P.P. Neveanu”, Şcoala Specială “Constantin Păunescu”, Palatul Copiilor și Elevilor, inclusiv pentru filiala de la Tecuci, Clubul Sportiv Școlar Galați, Clubul Sportiv Școlar Tecuci, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională .

Postări asemănătoare

Gospodărire Urbană a angajat muncitori din Bangladesh

Reperul

CJ a început să plombeze drumurile județene

Reperul

Adin Boboc(subprefect Brăila): “În sfârşit, a ajuns apa şi în Piaţa Ianca!”

Reperul