Reperul
Galati Politic

Ionuț Pucheanu, despre alegerea primarului în două tururi de scrutin: Bucuroși le-om duce toate!

Primarului municipiului Galați, Ionuț Pucheanu a comentat la „Deschide Lumea”, emisiune difuzată pe postul de televiziune Realitatea TV Galați-Brăila, situația creată în politică după votarea în parlament a moțiunii de cenzură.

E o înfrângere de imagine, în momentul de față. Sunt unul dintre cei care au susținut că ar fi fost bine să facem pasul ăsta de mai multă vreme. Pare că românul are nevoie, din cand în când, de un duș rece. Are nevoie să i se aducă aminte cum a fost pe vremea PDL-ului (…). Din portocaliu, acum s-a îngălbenit. Aceeași Mărie, cu altă pălărie (…). Am auzit oameni care spun că nu e bine. Nu o fi cel mai bine, dar e mai bine ca acum doi ani, cu siguranță, mai bine decât acum opt ani. Din păcate, nu am puterea să spun că va fi mai bine la anu’”, a declarat Ionuț Pucheanu.

Întrebat dacă se teme de modificarea legii electorale, și posibilitatea impunerii a două tururi de scrutin pentru alegerea primarului, Ionuț Pucheanu a susținut că este vorba despre o competiție, indiferent de felul în care este organizată.

Nu mi-e teama. Nu vreau sa para inconstienta sau bravada. E deschisa competitia si pentru alegeri intr-un tur, si pentru doua tururi (…). Ca e mai comod intr-un tur, cu siguranta. Ca va trebui sa ne batem in doua tururi, bucurosi le-om duce toate (…). Pentru mine vor vorbi proiectele finalizate pana atunci”, a mai spus primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu.

Postări asemănătoare

Europarlamentarul Dan Nica: ”România trebuie să se implice în relocalizarea în UE a producerii de medicamente”

Reperul

Accident mortal la Ivas. O femeie de 55 de ani, pasageră într-o maşină, a decedat în urma impactului cu un alt autoturism

Maria Vlad Romaniţă

Alexandru Jula a fost internat la Urgențe din cauza unui accident vascular cerebral. Cântăreţul este acum în stare stabilă