Reperul
Administratie Galati

Ionuț Pucheanu: “Mama proștilor e în permanență gravidă”

Primarul Galațiului, Ionuț Pucheanu, a fost prezent în studioul Reperul TV pentru a vorbi despre primul an scurs din actualul mandat. Pe 27 septembrie s-a împlinit un an de la alegerile locale în urma cărora Pucheanu a mai câștigat un mandat de primar.
Întrebat despre modul în care vede criza guvernamentală generată de ieșirea USRPLUS de la guvernare, primarul Galațiului a făcut referire la actuala coaliție guvernamentală: “Nu este ok pentru absolut nimeni. Nu vreau să vorbesc despre păcatele celor de la PNL și de anumite persoane ajunse acolo. Nu am să comentez pentru că și noi am avut, slavă cerului, vreo patru ani de zile numai unul și unul. În perioada primului meu mandat, îmi puneam întrebări de genul “cați mai are PSD-ul să scoață de genul asta”? Nu știam de unde-i mai scot. Mă uitam și mă minunam. Mi-a fost frică. Am pierdut, au venit băieții ăștia, stai să vezi! Uitându-mă pe scena politică actuală, pot să spun doar atât: mama proștilor e în permanență gravidă! E ceea ce pot spune văzând ce se întâmplă acum în guvern”.
Ionuț Pucheanu a făcut referiri și despre celălalt partid implicat în criza guvernamentală actuală. “Știți cum mi se pare USR-ul la nivel de guvernare? Că un adolescent de 18 ani care abia și-a luat permisul de conducere, știe cu ambreiajul, cu accelerația și cu frana (…) și pretinde a doua zi că poate pilota un monopost de formula 1 (…). Când stai cu calculatorul în fata, e ușor să critici. Totul iți iese, ideile tale sunt cele mai bune. Dar nu-s legale. Ideile alea fantastice ale lor despre cum trebuie guvernată țara asta sunt ilegale într-o proporție de 95%. Le-a venit greu să se adapteze legislației. Dacă-i pot caracteriza într-un cuvânt, aș spune infantili”, a declarat primarul Galațiului.
Ionut Pucheanu și-a autoevaluat activitatea după primul an din cel de-al doilea mandat de primar acordandu-și o notă cuprinsă în intervalul 7.5 – 8.

Postări asemănătoare

Tomograf de ultimă generație la UPU Galați

Reperul

După 27 de ani, Cornel Săndulescu nu mai este directorul “Braicar” Brăila

Reperul

Festivalul Danube Rock Sounds, la Galați

Reperul