Reperul
Administratie Economic Galati

Ionuț Pucheanu: Picu Roman a exagerat în mare măsură!

* Primarul Galațiului a criticat declarațiile neinspirate pe care viceprimarul le-a făcut la Pro TV *

Viceprimarul Picu Roman a exagerat în mare măsură, iar viziunea sa despre turism nu este împărtășită de administrația Pucheanu, a declarat primarul Ionuț Pucheanu, marți, în cadrul emisiunii “Deschide Lumea” de la Realitatea TV Galați-Brăila.

“Modul de prezentare, viziunea despre turism a domnului Picu Roman îi aparține. Chiar dacă a vorbit din calitatea de viceprimar, cu siguranță nu a exprimat viziunea pe care administrația Pucheanu o împărtășește. (…) Am avut o discuție cu dumnealui și mi-a spus “Cred că am făcut o gafă”. Nu pot să judec în momentul de față impactul pe care-l poate avea o declarație mai puțin fericită a unui viceprimar față de operatorii de turism străini. Din greșeli învățăm cu toții. La modul în care Picu Roman a pus problema într-o discuție privată și el a recunoscut, în felul său de a fi, așa, mai neaoș, că a exagerat în mare măsură”, a afirmat primarul Ionuț Pucheanu.

Viceprimarul Picu Roman declarase anterior la Pro TV: „Numitorul comun pentru turism este un cocktail format din trei ingrediente numite așa: sex, droguri și cazinouri. Noi nu ne putem să ne transformăm în agenți de circulație și să stăm pe mijlocul Dunării și să spunem: „Trageti la mal!”. Cine nu vrea să înțeleagă și merg spre alte zone, unde îi așteaptă, ca în celelalte porturi, droguri și sex și păcănele, e treaba lor dacă nu înțeleg ce înseamnă această Dunăre magnifică”.

Postări asemănătoare

Cantina de Ajutor Social le oferă asistaților produse alimentare înainte de Paște

Reperul

Pucheanu: Dacă domnul deputat Rodeanu a ajuns să minimizeze statutul SEAP-ului, înseamnă că a ajuns total din întâmplare acolo unde a ajuns

Sorin Rugină

Porți deschise pentru viitorii angajați ai combinatului siderurgic

Reperul