Reperul
Administratie Economic Galati

Ionuț Pucheanu: Picu Roman a exagerat în mare măsură!

* Primarul Galațiului a criticat declarațiile neinspirate pe care viceprimarul le-a făcut la Pro TV *

Viceprimarul Picu Roman a exagerat în mare măsură, iar viziunea sa despre turism nu este împărtășită de administrația Pucheanu, a declarat primarul Ionuț Pucheanu, marți, în cadrul emisiunii „Deschide Lumea” de la Realitatea TV Galați-Brăila.

“Modul de prezentare, viziunea despre turism a domnului Picu Roman îi aparține. Chiar dacă a vorbit din calitatea de viceprimar, cu siguranță nu a exprimat viziunea pe care administrația Pucheanu o împărtășește. (…) Am avut o discuție cu dumnealui și mi-a spus “Cred că am făcut o gafă”. Nu pot să judec în momentul de față impactul pe care-l poate avea o declarație mai puțin fericită a unui viceprimar față de operatorii de turism străini. Din greșeli învățăm cu toții. La modul în care Picu Roman a pus problema într-o discuție privată și el a recunoscut, în felul său de a fi, așa, mai neaoș, că a exagerat în mare măsură”, a afirmat primarul Ionuț Pucheanu.

Viceprimarul Picu Roman declarase anterior la Pro TV: „Numitorul comun pentru turism este un cocktail format din trei ingrediente numite așa: sex, droguri și cazinouri. Noi nu ne putem să ne transformăm în agenți de circulație și să stăm pe mijlocul Dunării și să spunem: „Trageti la mal!”. Cine nu vrea să înțeleagă și merg spre alte zone, unde îi așteaptă, ca în celelalte porturi, droguri și sex și păcănele, e treaba lor dacă nu înțeleg ce înseamnă această Dunăre magnifică”.

Postări asemănătoare

Robotul care detectează mine antipersonal din plastic, inventat de un student la Inginerie de la Galați

Maria Vlad Romaniţă

(VIDEO) C. Fotea: „Podul hobanat are 100 de ani garanție”

Reperul

Lansarea proiectului „Creșterea performanței energetice și reabilitare termică Creșa Nr. 36”

Reperul