Reperul
Administratie Galati Politic

Ionuț Pucheanu: Toate partidele politice care au consilieri locali și care cred că pot influența un vot, cu siguranță, vor veni să ceară! Orice!

* Edilul șef a mai declarat că negocierile politice nu au loc pe principii sau pe valori, ci pe plasare de oameni *

Partidele politice aflate la putere la nivel local își angajează susținători în companiile aflate în subordinea Primăriei sau a Consiliului Județean, a recunoscut primarul municipiului Galați, social-democratul Ionuț Pucheanu. Mai mult, edilul șef a declarat că opoziția urmărește același lucru, folosindu-și voturile în CL sau CJ ca monedă de schimb pentru obținerea de posturi, ceea ce face ca negocierile politice să nu aibă loc pe principii sau pe valori, ci pe plasarea de oameni.

„Toate partidele politice care au consilieri locali și care cred că pot influența un vot, cu siguranță, vor veni să ceară! Orice!”, a declarat Ionuț Pucheanu în cadrul emisiunii „Deschide Lumea” de la Realitatea TV Galați-Brăila. „Negocierile acestea politice – haideți să o spunem pe aia dreaptă! – credeți că au loc pe principii, pe valori? Nu, tot pe plasare de oameni”, a afirmat edilul șef.

Primarul a afirmat, de asemenea, că partidele din opoziție, inclusiv PNL Galați, vin des să ceară funcții. Declarația video poate fi urmărită mai jos.

Postări asemănătoare

PNL Brăila a demarat o campanie de informare privind pesta porcină africană

Reperul

Pe 1 iunie, PNL Brăila începe să strângă semnături pentru un referendum de demitere a primarului și dizolvare a CLM

Reperul

Primăria emite ordinele de începere a lucrărilor la microcentralele de cartier

Reperul