Reperul
Eveniment Galati

Jaf într-un minut. Un bărbat a spart un apartament și a fugit cu bunuri în valoare de 10.000 de euro

În doar minut, un hoț a reușit să intre pe fereastră într-un apartament situat la parterul unui bloc din Galați și să fure bijuterii din aur și ceasuri în valoare de 10.000 euro. Proprietarii erau plecați în concediu în momentul spargerii, dar au văzut totul pe camerele de supraveghere.

„Am văzut în imagini că un individ a intrat în locuinţa mea prin geamul de la dormitor. A furat bijuterii şi ceasuri în valoare de aproximativ 10.000 de euro. A deschis geamul de la dormitor cu ajutorul unei şurubelniţe, pe care, se vede de pe imaginile de pe camere, a scos-o din buzunarul de la geacă. Era pregătit. A acţionat la pont pentru că nu a luat decât bijuteriile şi ceasurile. Nu a deranjat casa cu absolut nimic, nu a căutat prin casă.

Cu o săptămână în urmă, tot duminica, cam pe la aceeaşi oră, un individ a stat la colţul gardului şi a urmărit, timp de o oră, curtea. Poliţia nu ne-a dat nici un răspuns până acum. Fac cercetări. Sunt foarte multe persoane în Galaţi care au păţit acelaşi lucru, hoţii au intrat atât pe uşă, cât şi pe geam şi au furat tot bijuterii de aur şi ceasuri. Nu am primit nicio informaţie, nu doar că nu l-au prins”, sustine pagubita.

Desi a trecut o lună de ja jaf și politistii au văzut imaginile, hoțul nu a fost prins. Femeia păgubită a pus imaginile pe o rețea de socializare și deplânge faptul că poliția nu face mai mult.

Postări asemănătoare

Gălăţeni din Micro 19, prinşi cu instalaţii electrice clandestine

Maria Vlad Romaniţă

Scandal în carantină

Maria Vlad Romaniţă

VIDEO Protest la Spitalul TBC

Reperul