Reperul
Administratie Galati Social

Joi se scot ultimele state de plată pentru ajutorul destinat achiziţiei de centrale termice

* În total, peste 7.000 de gălăţeni au accesat această facilitate oferită de la bugetul local *

“Mâine se vor scoate la casieria Primăriei municipiului Galați ultimele state de plată pentru ajutorul acordat în vederea achiziționării unui sistem alternativ de producere a apei calde și căldurii. Este vorba despre plata dosarelor admise și care au fost depuse până la data de 31 octombrie 2017”, a anunţat Primăria municipiului Galaţi.

Conform aceleiaşi surse, în total, 7.890 de gălăţeni au depus dosare pentru a beneficia de subvenţia de 3.000 de lei oferită de municipalitate pentru achiziţia de sisteme alternative de încălzire a locuinţei. Din numărul total de dosare, 191 au fost respinse pentru că nu îndeplineau criteriile de eligibilitate stabilite.

“A fost un proces lung și anevoios, au fost tot felul de zvonuri care au indus cetățenii în eroare, plățile au mers mai greu, însă mă bucur că cei care au avut încredere în acest demers au depus documentele necesare și astfel au devenit independenți”, a declarat primarul municipiului Galaţi, Ionuț Pucheanu.

Subvenţia de 3.000 de lei pentru achiziţia de sisteme alternative de încălzire a locuinţei a fost acordată de Primăria Galaţi încă din 2017 pentru a-i încuraja pe cetăţenii municipiului să părăsească sistemul centralizat de încălzire, care a devenit o gaură neagră pentru bugetul local şi pe care administraţia locală vrea să îl închidă.

Postări asemănătoare

Angajați din cadrul Penitenciarului Tichilești au protestat în fața Prefecturii Brăila

Reperul

Elitele Moldovei, invitate să propună soluții pentru scoaterea regiunii din impasul socio-economic în care se zbate de trei decenii

Reperul

I.Pucheanu: ”Eu cred că relația Transurb-Primărie a fost neserioasă de la început”

Sorin Rugină