Reperul
Administratie Braila

Județul Brăila a rămas fără prefect

Nicușor Ciocan a fost demis astăzi de către primul ministru, alături de ceilalți 13 prefecți și 28 de subprefecți USR – PLUS din țară. Gestul premierului vine după ce USR – PLUS a depus, împreună cu AUR, o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

În ședința de Guvern de astăzi, primul ministru Florin Cîțu i-a demis pe toți cei 14 prefecți și 28 de subprefecți USR – PLUS din țară, ca urmare a moțiunii de cenzură depuse de către USR – PLUS, împreună cu AUR, împotriva Guvernului. În ceea ce îl privește pe Nicușor Ciocan, acesta a fost numit în funcția de prefect în luna martie a acestui an. Conform prim-ministrului Florin Cîțu, momentan nu vor fi numiți alți prefecți, ci atribuțiile urmează să fie preluate de subprefecți, în majoritatea județelor care au avut prefecți USR PLUS, subprefecții fiind liberali. La Brăila, subprefecți sunt Nicolae Nițescu, fost primar al comunei Mărășu și Adin Boboc, cel care a candidat pentru fotoliul de primar al orașului Ianca.

Postări asemănătoare

Muzeul de Artă Vizuală nu va fi gata anul acesta

Reperul

Primăriile pot emite autorizații de construire și certificate de urbanism. Consiliul Județean dezinformează primarii din județ

Reperul

Campania Națională “Vaccinare și testare pentru învățare!” găzduită, la Galați, de Universitatea “Dunărea de Jos”

Reperul