Reperul
Administratie Braila

Județul Brăila a rămas fără prefect

• George Paladi a fost demis în sedința de Guvern de miercuri, alături de prefecții altor 25 de județe • Deocamdată, interimatul este asigurat de subprefectul Rada Sterea

Începând cu ziua de miercuri, județul Brăila nu mai are prefect. George Paladi, care ocupase această funcție în ultimii doi ani, a fost demis în ședința de guvern de ieri, alături de prefecții judeţelor Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Braşov, Buzău, Cluj, Constanţa, Covasna, Galaţi, Giurgiu, Hunedoara, Iaşi, Maramureş, Mureş, Neamţ, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Teleorman, Tulcea, Vâlcea, Vrancea.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Paladi a punctat: “Începând de astăzi (miercuri-n.r.) se încheie activitatea mea în Instituţia Prefectului. Vă mulţumesc pentru tot sprijinul acordat de-a lungul colaborării noastre, pentru toate eforturile, pentru înţelegerea şi receptivitatea de care aţi dat dovadă. Toţi ne dăm foarte bine seama că asemenea rezultate n-ar fi fost posibile fără cooperarea şi efortul fiecăruia dintre dumneavoastră. Pentru mine a fost o experienţă plăcută şi mă bucur că am reuşit să facem lucrurile posibile împreună. Vă mulţumesc pentru oportunităţile de dezvoltare profesională şi personală oferite. A sosit încă o dată acea perioadă a anului în care lăsăm de o parte, pentru o vreme, grijile şi ne gândim la noi planuri, vise şi idealuri. Vă urez toate cele bune!”.

Postări asemănătoare

Cătălin Iordache: Președintele CJ Brăila are dosar deschis de DNA pentru deturnare de fonduri

Sorin Rugină

Consiliul Local Brăila a permis accesul la contractele Primăriei, inclusiv la tranzacţiile cu terenuri

Liliana Serban

Bogdan Ardean e noul şef de la Gospodărire Urbană

Ciprian Şchiopeţ