Reperul
Social

Juriștii gălățeni au împodobit bradul și fac fapte bune

A devenit o tradiție ca, în luna decembrie a fiecărui an, juriștii gălățeni să împodobească împreună bradul de Crăciun și să decoreze festiv sala principală din Palatul de Justiţie Galaţi. La a treia ediție a proiectului „Lex it snow…cu fapte bune”, oamenii legii au organizat o expoziție de brazi  împodobiți, donați de avocați, judecători si grefieri, brazi ce vor ajunge în casele copiilor aflați în nevoie de Sărbători. Tot către copii vor merge și cărțile ce se vor strânge în această perioadă în cufărul special amenajat sub maiestuosul brad înalt de 5 metri.

„Pe 15 decembrie, vom asculta, împreună cu copiii colegilor din Baroul Galați și din instanțe, colindele pregătite, în premieră, de Corul avocaților, grefierilor și judecătorilor „Lex it sing” și ne vom bucura de venirea lui Moș Crăciun și de cadourile aduse de el. Astfel, vom fi împreună și vom întări comunitatea juriștilor gălățeni, îndeplinind scopul de a fi uniți mereu de idealuri și valori comune și de a nu fi singuri. Evenimentul va dura toată luna decembrie și este organizat de Asociația Avocaților din Baroul Galați, Baroul Galați și Curtea de Apel Galați”, transmit juriștii gălățeni.

Postări asemănătoare

Universitatea ”Dunărea de Jos” în Top World Ranking

Reperul

O femeie a murit de gripă la Galaţi

Maria Vlad Romaniţă

Parteneriat între Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați și Compania Națională Administrația Porturilor Dunării Maritime Galați

Reperul