Reperul
Eveniment Galati

L-ați văzut?

Update: Minorul a fost găsit. Un șofer a unui troleibuz, a sesizat prin apel 112, faptul că minorul căutat de Poliție se află în mijlocul de transport în comun pe care îl conducea pe strada Domnească, din municipiul Galați. Minorul a fost preluat de un echipaj de politie și condus la sediul Secției 1 Poliție Galați, unde va fi încredințat familiei. Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Poliţiştii gălățeni caută un minor în vârstă de 12 de ani, care a plecat, în cursul acestei zile, de la domiciliul său, din municipiul Galați, și nu a revenit. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acestuia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112, sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

La data de 23 noiembrie  a.c., în jurul orei 14.15, polițiștii Secției 1 Poliție Galați au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că fiul său minor, Gherghea Alexandru Daniel a plecat, în  cursul aceleași zile, în jurul orei 08:00, de la locuința sa, situată pe strada Albatrosului, din municipiul Galați spre școală însă, după terminarea orelor de curs, nu a mai revenit la domiciliu. S-a stabilit de asemenea, faptul că minorul nu a ajuns la unitatea de învățământ unde acesta este elev.

La momentul plecării, copilul era îmbrăcat cu un pantalon de culoare neagră, un bigmen galben, o geacă albastră deschis și era încălțat cu adidași albi. Semnalamente:  înălțime  – 1,60 m, greutate –  aproximativ 44 kg, păr scurt – șaten deschis, ochi căprui.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acestuia, sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă112, sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Postări asemănătoare

Și-a terorizat bunica și vecinii căutând droguri cu maceta – VIDEO

Maria Vlad Romaniţă

Noul subprefect al județului Brăila a fost investit oficial în funcție

Reperul

Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați nu mai lucrează cu publicul, protestând față de OUG 7