Reperul
Eveniment Galati

UPDATE: A fost prins bărbatul care a înjunghiat un om al străzii şi apoi i-a dat foc

UPDATE – Oamenii legii l-au prins pe autorul oribilei crime săvârşite în weekend în clădirea părăsită a unui fost oficiu poştal din Galaţi. O persoană fără adăpost a fost găsită moartă acolo, înjunghiată şi incendiată. Inculpatul este Valentin Budescu, are 26 de ani şi şi-a recunoscut fapta.

El a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi propus pentru arestare preventivă în cursul zilei de astăzi.

Potrivit raportului medico-legal, victima a decedat din cauza şocului hemoragic, fiind înjunghiată de mai multe ori.


* Deocamdată nu există un mobil clar al crimei şi nici un suspect *

Un om al străzii din Galaţi  a fost găsit omorât – înjunghiat şi  ars – în clădirea părăsită a unui fost oficiu poștal. “Într-o clădire dezafectată din Galați a fost găsit corpul unui bărbat decedat, un bărbat cu vârsta cuprinsă între 45 şi 50 de ani, care avea urme de înjunghiere şi, de asemenea, era ars. Se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de omor. Deocamdată, urmărirea penală este începută in rem”, a precizat Liliana Istrate, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați.

Crima a avut loc la ora 1:00, în noaptea de sâmbătă spre duminică, așa că aproape nimeni nu a auzit nimic, deși clădirea este înconjurată de blocuri. Oamenii spuneau că persoanele fără adăpost dormeau frecvent în clădirea părăsită a fostului oficiu poștal şi nu exclud ca această crimă să fie legată de o răfuială între ei.

Deocamdată nu există un mobil clar al crimei, un suspect și nu a fost stabilită cert nici cauza morții deoarece nu a fost finalizat raportul medico-legal al autopsiei.

Postări asemănătoare

ATENŢIE! Maşinile mai grele de 3,5 tone nu mai pot trece bacul pe la Brăila. Sunt restricţii de circulaţie pe drumul Smârdan-Măcin

Reperul

Femeie grav rănită într-un accident rutier

Maria Vlad Romaniţă

Balta Zătun a fost populată cu trei tone de peşte

Reperul