Reperul
Administratie Braila

L. Coman (consilier PNL Brăila): ”Primarul Dragomir a pierdut lupta cu prima zăpadă”

Prima zăpadă a luat pe nepregătite autoritățile brăilene, în ciuda avertismentelor Administrației Naționale de Meteorologie și a atenționării de cod galben privind înrăutățirea vremii. Încă de la primele ore ale dimineții, străzile arătau ca niște patinoare, brăilenii au fost nevoiți să facă echilibristică pe trotuarele înghețate bocnă. Cu toate acestea, primarul Marian Dragomir nu numai că nu a amendat firmele responsabile cu deszăpezirea, ci a ”premiat-o” pe una dintre ele la rectificarea bugetară. Consilierul municipal PNL Brăila, Laurențiu Coman, a sesizat aceste nedreptăți făcute de edilul Brăilei pe care le-a catalogat drept ”ticăloșii”.

”Ar fi putut rămâne doar un act de incompetență cu care administrațiile PSD i-au obișnuit pe brăileni în fiecare iarnă, dar el a fost urmat de două ticăloșii, Dragomir întrecându-l în cinism și reavoință până și pe Bunea Stancu:

1. Prima ticăloșie a fost găsirea unui țap ispășitor. Astfel, primarul Dragomir, printr-o postare pe Facebook, a aruncat vina pentru situația dezastruoasă de marți dimineață pe societățile comerciale care ar fi trebuit să deszăpezească și le-a amenințat cu amenzi.

„Primăria Brăila va da AMENZI societăților care au ratat prima deszăpezire!!! 1. În prima săptămână din decembrie au fost contactați toți operatorii (RER, Braicata, ECO) care fac deszăpezire și au fost avertizați (ca să nu fie prinși nepregătiți și să întârzie intervenția); 2. Pentru că adresele scrise sau convorbirile telefonice nu au avut efect, azi vor fi sancționați; 3. Amenzile vor continua până când deszăpezirea se va face la fel ca anii trecuți, în condiții optime!!!”, a scris Marian Dragomir, cel care ar fi trebuit, de fapt, să coordoneze acțiunile de deszăpezire.

Mai mult decât atât, amenințările lui Dragomir au fost doar de ochii lumii fiindcă ele au fost urmate de o nouă ticăloșie.

2.  Ei bine, a doua ticăloșie a reprezentat-o premierea unora dintre așa-zișii responsabili cu deszăpezirea. În loc să amendeze societățile, chipurile, responsabile pentru situația de marți dimineață, administrația PSD a organizat fix în aceeași zi o ședință extraordinară de CLM în plenul căreia a rectificat cu o suma consistenta din bani publici bugetul firmei ECO, unul dintre operatorii pe care a spus că-i amendează. Proiectul de hotărâre purtând semnătura primarului Dragomir a fost votat de majoritatea consilierilor locali PSD. Nu o să trag nicio concluzie fiindcă lucrurile sunt de o evidență cristalină. O să adaug doar că incompetența administrației Dragomir este egalată numai de cultul personalității primarului și de fandoseala care ne costă miliarde din bani publici. Iarna aceasta va fi una dintre cele mai scumpe ierni pentru brăileni: se toacă bani în neștire pe beculețe și pe deszăpeziri inexistente, totul sub oblăduirea primarului și a majorității PSD”, notează într-un comunicat de presă, Laurențiu Coman, consilier local PNL Brăila.

Postări asemănătoare

Eşec total: “Investitorul” Karan i-a returnat Primăriei Plaja Dunărea după un an lipsit de investiţii, dar plin de controverse

Reperul

Județul Brăila a rămas fără prefect

Reperul

Trenul Regal vine la Galați pe 10 Mai

Reperul