Reperul
Eveniment Politic

L. Coman (PNL Brăila): ”Domnule primar, incompetența ucide. Ucide oameni!”

Consilierul municipal PNL Brăila, Laurențiu Coman, s-a arătat indignat față de modul în care se execută lucrările în Brăila și îl consideră responsabil pentru acest lucru pe edilul, Marian Dragomir. Nemulțumirea liberarului brăilean a pornit de la faptul că, zilele trecute, un bărbat a murit după ce s-a prăbușit de pe podul Apollo, din cauză că lipsea gardul de protecție.

”Domnule primar, incompetența ucide. Ucide oameni! S-a văzut zilele trecute pe podul Apollo, când un bărbat a murit, pur și simplu, din cauza Primăriei Municipiului Brăila și a celui care o conduce. Un om și-a pierdut viața după ce s-a împiedicat în gropile uitate pe trotuar și a căzut în gol, de la aproximativ 7 metri, din cauză că lipsea gardul de protecție la pod. Cum este posibil așa ceva, domnule primar? De aceea se numește protecție, să împiedice astfel de accidente. De ce lipsea tocmai așa ceva?!

Să vă fie rușine, domnule Marian Dragomir, că toate reparațiile și investițiile pe care le faceți în Brăila se concentrează doar în anumite zone de interes ale dumneavoastră, pe principiul ”Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul”. V-ați lăudat atât de mult că asfaltați municipiul Brăila, de parcă ați descoperit leacul nemuririi…politice, evident! Că altceva nu vă interesează.

Este firesc să asfaltați.Vă intră în atribuții, dar nu vă împiedicați doar de centrul orașului! Ieșiți din Palatul Administrativ și mergeți pe jos, prin oraș, să vedeți ce trotuare are o municipalitate psd-istă. Nici măcar în fața Colegiului Gh. M. Murgoci nu se poate călca în siguranță, pe trotuar, din cauza gropilor și a dalelor din beton uitate de ani de zile acolo. Nu mai zic de trotuarele cu stâlpi în mijlocul lor, o altă speță deosebită pe care n-am s-o dezvolt acum”, a precizat într-un comunicat de presă, Laurențiu Coman, consilier local PNL Brăila.

Consilierul local, Laurențiu Coman, a continuat, în același comunicat de presă, să arate cu degetul către edilul șef al municipiului Brăila.

”Dacă nici măcar în zona centrală nu reparați, ce pretenții să mai avem în cartierele mărginașe, cum este și Apollo? Domnule primar, nu ignorați realitatea! Confruntați-o! Siguranța cetățenilor ar trebui să fie pe primul loc. Vă spun asta pentru că NU este prima dată când, în orașul Brăila se întâmplă accidente pe stradă din cauza incompetenței din primărie.

Vă amintesc că, în noiembrie, anul trecut, un alt brăilean a fost victima ignoranței din administrația psd-istă. O simplă ieșire în Parcul Monument, la alergat, s-a încheiat pentru un brăilean, în canalizare! De ce? Pentru că nu avea capac! Se fură, da, asta o știm cu toții de două decenii încoace, dar haideți să găsim soluții să nu mai poată fi furate capacele de canalizare! Haideți să nu mai așteptăm să ne zică polițiștii că pe Podul Apollo a avut loc un accident și că acolo nu mai există gard de protecție de ani de zile sau cât timp o fi trecut! Haideți să nu mai dăm vina unul pe altul, ci să ne asumăm greșelile și să reparăm ceea ce trebuie în orașul ăsta, nu doar ceea ce vă aduce capital electoral.

Domnule primar, Marian Dragomir, NU consider că brăilenii vor fi în siguranță cu o simplă plasă de protecție montată, provizoriu, pe podul Apollo, de către angajații Serviciului de Utilitate Publică, Administrare și Gospodărire Locală (SUPAGL) din cadrul instituției pe care o conduceți. Plasă ne-ați tot tras de ani de zile, de când PSD conduce acest oraș. Nu de plasă au nevoie brăilenii, oamenii de rând care sunt cu picioarele pe pământ. Oamenii au nevoie de SIGURANȚĂ!

Așadar, nu mai inventați scuze ridicole legate de ancheta poliției și nici că nu ați fost notificați că în zonă nu exista un gard de protecție pe podul Apollo, că deveniți penibil! A murit un om, domnule primar! De ce amânați repararea unei balustrade pe podul Apollo, până la anul, când ar fi trebuit să fie deja înlocuită?!”, a subliniat consilierul local.

Postări asemănătoare

A început eliberarea Certificatelor pentru Situație de Urgență, acordate on-line și gratuit firmelor

Reperul

Nicolae Marin: Invit oamenii de calitate din PSD să vină în Pro Romania

Reperul

Președintele PNL Brăila, Cătălin Boboc, în spatele demiterii lui Cătălin Canciu de la șefia ISJ Brăila

Reperul