Reperul
Interviu Politic

L. Costin (primarul Tecuciului): ”Mi-aș dori oameni de-ai locului, nu impuși de la Galați”

Primarul municipiului Tecuci, Lucian Costin, și-ar dori ca din componența viitorului Parlament să facă parte și un tecucean. Declarația a fost făcută la Reperul TV, unde Costin a mai adăugat că doar cu ajutorul unui parlamentar din Tecuci problemele zonei și-ar găsi mai repede rezolvare.  

Îmi doresc ca în 2024, la alegerile locale, să ne mărim baza de primari pe care o avem și sunt convins că așa se va întâmpla. Sincer să vă spun, mi-aș dori să avem un om din zona noastră (n.r. în Parlamentul României) pentru că de-a lungul timpului s-au promovat întotdeuna gălățenii, Galațiul fiind un municipiu mare, reprezentând 50% din județ, a acaparat aceste posturi râvnite de toate partidele. Mi-aș dori să avem și noi, zona de nord a județului, o reprezentare în Parlamentul României pentru că așa este normal, dar să fie oameni de-ai locului, nu impuși de la Galați. Cu cât reprezentanții în Parlamentul României sunt mai răsfirați pe tot teritoriul României și acoperirea problemelor poate fi mai eficientă”, a declarat la Reperul TV Lucian Costin, primarul municipiului Tecuci.

Postări asemănătoare

Val de acuzații la adresa managerului Spitalului Județean de Urgență Brăila

Reperul

V. Gîdei (PSD Galați): ”Sunt proiecțele și măsuri gândite haotic, doar electoral”

Reperul

Autoritatea Electorală Permanentă a publicat Registrul secţiilor de votare pentru alegerile locale parţiale din 27 iunie

Reperul