Reperul
Alegeri Politic

L. Georgescu (PSD Galați): ”Propunem înființarea Netflix-ului educațional”

Pentru că este foarte blamat învățământul online din cauza disfuncționalităților care crează probleme atât profesorilor cât și elevilor, reprezentanții PSD susțin că au găsit soluția pentru a scoate din impas acest domeniu. Prezentă în cadrul emisiunii Reperul TV, candidatul PSD Galați la un loc în Senatul României, Laura Georgescu, a declarat că înființarea unei platforme de tipul Netflix ar putea să rezolve problemele care se ivesc în învățământul online.

”Ceea ce ne propunem noi să facem și este un lucru realizabil este înființarea așa-zisului Netflix educațional. Aproape toți copiii care utilizează internetul știu ce este acela Netflix. Netflix-ul educațional ar putea fi făcut în colaborare cu Televiziunea Română și ar conține categorii de discipline, de teme, de capitole, filmate și făcute pentru toate nivelurile de învățământ. Să presupunem că un copil este în clasa a VII-a și nu a reușit să intre la o oră de lb. română. Atunci intră pe acest Netflix educațional, caută tema respectivă și recuperează în acest fel”, a declarat la Reperul TV, Laura Georgescu,  candidat PSD în Senatul României.

Laura Georgescu a mai declarat cu aceeași ocazie că testarea cadrelor didactice și a elevilor o dată pe lună ar fi fost soluția optimă pentru a nu se ajunge la închiderea școlilor.

Laura Georgescu este nominalizarea PSD Galați, pe locul 2, la Senatul României.  

Postări asemănătoare

BEC a respins înscrierea Alianței USR PLUS în competiția pentru PE

Sorin Rugină

Adrian Tabarac, noul Președinte al organizației municipale PNL Brăila

Sorin Rugină

USR: Vom fi membri fondatori ai unui nou grup din Parlamentul European

Reperul