Reperul
Eveniment Galati Social

Let’s Do It, Romania! cheamă gălăţenii la ecologizare pe 15 septembrie

* 150 de ţări se vor mobiliza sâmbătă împotriva celei mai mari probleme a mediului înconjurător: deşeurile *

Let’s Do It, Romania! lansează o nouă invitație la curățenie pe 15 septembrie 2018: World Cleanup Day, zi în care 150 de ţări se vor mobiliza împotriva celei mai mari probleme a mediului înconjurător: deşeurile.

Obiectivul World Cleanup Day este de a mobiliza 5% din populația Globului pentru a produce o schimbare reală de comportament față de resurse și față de deșeurile generate. În România, Let`s Do It, Romania! își propune să mobilizeze 1 milion de voluntari.

Doritorii se pot înregistra pe site-ul www.letsdoitromania.ro până în dimineaţa evenimentului, când participanţii vor merge la unul dintre punctele de înregistrare afişate pe site pentru a fi repartizaţi într-o zonă cu deşeuri şi pentru a primi materialele destinate ecologizării. Înregistrarea online nu este un criteriu strict de participare. Persoanele care nu au îndeplinit acest pas au ocazia să se înscrie direct la unul dintre punctele de înregistrare.

Let`s Do It, Romania! este cea mai cunoscută mișcare socială din România, cu peste 1.400.000 voluntari mobilizați și peste 18.000 de tone de deșeuri curățate.

Postări asemănătoare

Bătrână dispărută, găsită cu ajutorul câinelui de urmă

Reperul

Reținuți pentru trafic de droguri

Maria Vlad Romaniţă

Al 84-lea deces cauzat de noul coronavirus în județul Galați

Maria Vlad Romaniţă