Reperul
Alegeri Eveniment Politic

Liberalii brăileni îl susțin pe Orban, președintele PNL, dar și întreg Biroul Politic Național

Reprezentanții Partidului Național Liberal – filiala Brăila consideră că performanțele electorale ale partidului, sub conducerea lui Ludovic Orban, sunt incontestabile.

”Preluând PNL din Opoziție și ducând o luptă grea, aproape imposibilă, cu partidul condus la acea vreme de Liviu Dragnea, Ludovic Orban și echipa PNL au reușit să câștige alegerile europarlamentare, prezidențiale, locale și să coaguleze în jurul partidului o majoritate parlamentară și o coaliție guvernamentală responsabile, care se bucură de încrederea românilor. Proiectul liberal de reformare și modernizare a României poate fi pus astăzi în practică datorită lui Ludovic Orban și a modului în care a condus partidul în momente deloc ușoare.

Vremurile pe care le traversăm cer unitate și solidaritate, nu dezbinare și lupte inutile! PNL este un partid viu și democratic, în care contează opiniile oricărui membru, însă acestea trebuie exprimate în interior, pentru ca dialogul rămâne cea mai onestă cale de a remedia orice problemă sau neînțelegere. Actul de guvernare trebuie să fie primordial în contextul provocărilor actuale și așteptărilor pe care le au cetățenii.

Organizația Județeană PNL Brăila îl susține cu toată tăria pe domnul Ludovic Orban, președintele partidului, ales, în mod statutar, de Congresul din 17 iunie 2017. Propunerea de adoptarea a unei rezoluții de susținere a domnului Ludovic Orban a venit din partea deputatului Alexandru Popa și a fost adoptată de Biroul Politic Județean”, se arată într-un comunicat de presă transmis de PNL Brăila.

Postări asemănătoare

Dan Nica: Vânzarea combinatului ArcelorMittal Galaţi se transformă într-un proces total netransparent – VIDEO

Sorin Rugină

PSD-iștii văd venind cea mai mare înfrângere de după Revoluție. Iohannis: PSD bagă în disperare pensionarii cu o minciună gogonată

Reperul

Adrian Tabarac (PNL Brăila): Numai PSD-ist să nu fii astăzi!

Reperul