Reperul
Social

Licitații de fapte bune

“50 de copii mai aproape de educație cu 50 de tablete echipate” și “Binele face bine – Atelier Inimă de copil” sunt  proiecte care au strâns oamenii de bine pe Leru.ro și datorită cărora mulți copii  au din nou motive să zâmbească. În plus, persoanele vulnerabile, angajate în Atelierul Fundației ”Inimă de Copil” vor putea să facă în continuare fapte cu suflet.  

”Inimă de Copil, alături de partenerii voluntari Open Hub și Thecon, au reușit, prin donațiile strânse în perioada 1 decembrie 2020 – 7 ianuarie 2021, să achiziționeze 50 de tablete complet echipate, precum și livrarea acestora în perioada 22 – 28 februarie către copiii din programele organizației Inimă de Copil, astfel încât aceștia să poată participa la școala online, iar riscul de marginalizare socială și economică să fie înlăturat.

Totodată, din vânzarea produselor, realizate în Atelierul Inimă de Copil (un proiect de economie socială), pe platforma Leru.ro, s-au strâns 5.152 lei. Suma va fi folosită pentru susținerea locurilor de muncă ale persoanelor vulnerabile, angajate în atelier. În cele peste 30 de zile de campanie, Inimă de Copil și partenerii săi, Open Hub și Thecon, au reușit să aducă împreună oameni care cred că faptele bune și iubirea pentru semeni pot face diferența în viața celor vulnerabili, iar magazinul de fapte bune a fost locul în care generozitatea și empatia și-au dat mâna pentru a face binele vizibil”, a precizat Alina Dumitriu, specialist în comunicare la Fundația ”Inimă de Copil”.

Postări asemănătoare

Dezinsecție în parcurile din Galați

Reperul

Spectacol total de Zilele Dunării

Maria Vlad Romaniţă

Flashmob cu sute de elevi de ziua educației nonformale

Maria Vlad Romaniţă