Reperul
Social

Limonadă pentru jandarmi pregătită de doi copii din Smârdan

Doi copii, de 11 și 9 ani ani, din comuna gălățeană Smârdan, au pus la cale o afacere. Cei doi prieteni au pregătit limonadă și după ce și-au amenajat un mic bar în fața porții, au scos băutura răcoritoare la vânzare. Primii clienți au fost câțiva jandarmi.

„Mergând prin satul Mihail Kogălniceanu, spre Poligonul Smârdan, vedem cum spre mașina de Jandarmerie vine un băiețel cu un carton în mână. Am crezut că s-a întâmplat ceva, numai că pe carton scria „LIMONADĂ”. Bucuroși nevoie mare am oprit imediat mașina și am mers să vedem ce ofertă are băiețelul care tocmai ne făcuse semn. Așa i-am cunoscut pe Cosmina, în vârstă de 11 ani și le Valentin, în vârstă de 9 ani, doi prieteni vechi care in perioada vacanței de vară au devenit mici întreprinzători. Cei doi buni prieteni stăteau în fața porții și vindeau trecătorilor limonadă, proaspătă și rece. Exact ce ai nevoie pentru a te revigora.

Le-am cumpărat tot ce aveau în carafă și am mai cerut, iar Valentin a mers imediat în curte și a adus încă o carafă. Am băut limonada cu o așa poftă… Rece, aromată, răcoritoare, cu gust ușor de mentă, numai bună pentru o așa zi toridă de vară. Am plecat revigorați de la Cosmina și Valentin, cu promisiunea că atunci când vom patrula din nou prin comuna lor vom trece pe la ei să ne revigorăm cu cea mai bună limonadă.

Dacă sunteți prin zonă sau aveți drum spre Poligonul Smârdan, opriți să beți o limonadă la Cosmina și Valentin. Garantăm că veți reveni. Felicitări, copii!”, au transmis jandarmii gălățeni.

Postări asemănătoare

”Semaforul” începerii școlilor, în funcție de gradul de infectare

Maria Vlad Romaniţă

Sute de sancțiuni date pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus

Maria Vlad Romaniţă

Polițiștii au dat sute de amenzi pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a infectării cu noul coronavirus

Maria Vlad Romaniţă