Reperul
Administratie Eveniment Galati Galati

Lot complet de minibuze în parcul auto al Transurb

Ultimele cinci minibuze noi din lotul de 20, achiziționate de Primria municipiului Galați au ajuns în parcul auto al societății Transurb, informează un comunicat de presă.

Autobuzele „Karsan Jest” au o capacitate de transport de 23 de călători, sunt prevăzute cu podea joasă și cu rampă de acces pentru persoanele cu dizabilități. Ele sunt dotate cu instalații de aer condiționat și încălzire, panouri indicatoare de traseu, sisteme de informare călători cu monitoare LED, sistem de supraveghere video cu 5 camere și unitate de stocare DVR, sonde litrometrice pentru măsurarea consumului de carburant și sistem de monitorizare flotă cu GPS.

Prețul achiziției celor 20 de minibuze este de 6.238.000 lei, în urma licitației publice organizate de către Primăria Galați.
În curând vor ajunge la Galați și cele 40 de autobuze noi de mare capacitate achiziționate de Primărie. Acestea sunt în valoare de 26.246.000 lei, fără TVA, și vor completa la rândul lor flota societății locale de transport public în comun, SC Transurb SA.

Postări asemănătoare

Galațiul și alte 15 județe au trimis generatoare de mare putere în Ialomița

Maria Vlad Romaniţă

COVID-19 la Penitenciarul Galați

Maria Vlad Romaniţă

Coliziune cu un stâlp lângă Uzina de Apă

Maria Vlad Romaniţă