Reperul
Eveniment Galati

Lucian Bute se pregătește de retragere

* Anunțul oficial ar urma să fie făcut în următoarele zile într-o conferința de presă ce va avea loc în Canada *

Informația vine tocmai din Canada, unde Journal de Montreal titrează că românul stabilit în țara frunzei de arțar urmează să se retragă din ring. Preluată și în presa din țară, se pare că anunțul oficial ar urma să fie făcut în următoarele zile într-o conferința de presă ce va avea loc tot în Canada.

Părinții lui Lucian Bute, aflați în comuna Pechea, de unde este originar pugilistul, încă nu au aflat sigur când se va retrage acesta, dar nu îi miră informația. „A mai spus că vrea să se retragă, dar nu a stabilit data. Noi sperăm să se întoarcă în România. Acum îl așteptăm de Paște pentru botezul copilului”, spunea Maricica Bute, mama campionului mondial care a făcut cunoscut numele localității de baștină în toată lumea.

Și sătenii care au stat de atâtea ori cu emoții privindu-i meciurile nu se miră că celebrul lor consătean vrea să se retragă. Îl așteaptă mai des pe acasă, iar unii cred că poate se va întoarce definitiv în România.

Mister KO, cum i s-a spus lui Lucian Bute, deoarece 25 dintre cele 32 de victorii la meciurile de profesioniști le-a câștigat prin knockout, este stabilit în Canada cu soția și cei doi copii.

Postări asemănătoare

Un medic rezident din Galaţi s-a declarat la notar donator de organe și țesuturi

Maria Vlad Romaniţă

158 de amenzi și 33 de permise reținute de la șoferi vitezomani

Reperul

Medici de familie acuzați că nu au consultat un copil

Maria Vlad Romaniţă