Reperul
Alegeri Eveniment Politic

Lucian Costin a obținut un nou mandat de primar pentru Tecuci

Lucian Costin, candidatul PNL pentru fotoliul de primar al Municipiului Tecuci, a obținut, din nou, încrederea concitadinilor. În urma alegerilor de duminică, Lucian Costin a obținut 46,6%, în timp ce principalul său contracandidat, Claudiu Sorin Gavril, a obținut 43,01% din totalul de voturi.

Le mulțumesc tecucenilor pentru încredere, o încredere care mă responsabilizează și mă ambiționează. Este un semnal că suntem pe drumul cel bun și oricâte piedici mi s-au pus în această perioadă de către PSD, oricât de mult au încercat să manipuleze chiar și în ziua alegerilor, tecucenii au ales decența, normalitatea, lucrul bine făcut. Urmează patru ani în care vom munci mult pentru Tecuci, avem numeroase proiecte pe care urmează să le finalizăm, altele pe care să le implementăm, toate în beneficiul fiecărui tecucean”, a declarat pentru Reperul.ro primarul Municipiului Tecuci, Lucian Costin.

Postări asemănătoare

Comisarul european Corina Crețu afirmă că proiectul podului peste Dunăre nici nu a fost depus la Bruxelles

Sorin Rugină

G. Stângă (PNL): ”PSD-ul pedepseşte locuitorii din localitățile conduse de reprezentanții PNL şi îi favorizează pe ceilalţi”

Reperul

Propunere pentru opoziție: precampanie pentru desemnarea unui candidat unic!

Sorin Rugină