Reperul
Administratie Galati

Lucrare amplă de izolare termică a Şcolii 22 din Galaţi. Valoarea proiectului – 2,7 milioane de lei

* Lucrarea are un termen de execuţie de 12 luni *

Şcoala Gimnazială Nr. 22 din Galaţi va fi anvelopată prin intermediul unei finanţări europene, a anunţat Primăria. “Contractul de finanțarea a fost semnat astăzi cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și Agenția pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud Est. Durata de implementare a proiectului este: 21.06.2018 – 30.06.2019, valoarea totală fiind de 2.767.614, 24 lei (cu T.V.A.), din care valoarea eligibilă nerambursabilă FEDR  2.352.472, 10 lei (cu T.V.A.)”, a preciyat municipalitatea.

Obiectivul proiectului este scăderea consumului de energie.

“Principalele lucrări de intervenţie sunt următoarele: izolarea termică a pereţilor exteriori prin montarea pe faţa exterioară a pereţilor a unui strat termoizolant din polistiren expandat ignifugat de 10cm grosime, clasa de reacţie la foc B s2 – d0, după execuţia lucrărilor de reparaţii la faţade; izolarea termică a pardoselii de la parter şi a planșeului peste subsol; termoizolarea planșeului peste ultimul nivel; lucrări de sistematizare verticală prin lucrări de reabilitare a trotuarului din jurul construcţiei; lucrări de reparaţii hidroizolaţii la copertine; lucrări de reabilitare a reţelei electrice; repararea instalaţiei de detecţie, semnalizare și alarmare în caz de incendiu; montarea unei centrale termice într-un spaţiu special amenajat; instalarea a 40 panouri fotovoltaice de 250W fiecare, cu o putere instalată de cca. 10 kWp”, a precizat Primăria.

Licitația pentru acest contract a fost câștigată de Asocierea S.C. Moviland Met S.R.L., S.C. Mușat S.R.L și S.C. Proconstrid S.R.L. Valoarea contractului este de: 2.157.056,99 lei cu TVA.

Postări asemănătoare

Un proiect de 1,6 milioane de lei introduce digitalizarea documentelor la CJ Galați

Reperul

Colectă de ajutoare pentru sinistrații din Moldova, de joi, la Galați

Reperul

Primăria Galați continuă programul de plantări de arbori

Reperul