Reperul
Administratie Galati

Lucrare amplă de izolare termică a Şcolii 22 din Galaţi. Valoarea proiectului – 2,7 milioane de lei

* Lucrarea are un termen de execuţie de 12 luni *

Şcoala Gimnazială Nr. 22 din Galaţi va fi anvelopată prin intermediul unei finanţări europene, a anunţat Primăria. “Contractul de finanțarea a fost semnat astăzi cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și Agenția pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud Est. Durata de implementare a proiectului este: 21.06.2018 – 30.06.2019, valoarea totală fiind de 2.767.614, 24 lei (cu T.V.A.), din care valoarea eligibilă nerambursabilă FEDR  2.352.472, 10 lei (cu T.V.A.)”, a preciyat municipalitatea.

Obiectivul proiectului este scăderea consumului de energie.

“Principalele lucrări de intervenţie sunt următoarele: izolarea termică a pereţilor exteriori prin montarea pe faţa exterioară a pereţilor a unui strat termoizolant din polistiren expandat ignifugat de 10cm grosime, clasa de reacţie la foc B s2 – d0, după execuţia lucrărilor de reparaţii la faţade; izolarea termică a pardoselii de la parter şi a planșeului peste subsol; termoizolarea planșeului peste ultimul nivel; lucrări de sistematizare verticală prin lucrări de reabilitare a trotuarului din jurul construcţiei; lucrări de reparaţii hidroizolaţii la copertine; lucrări de reabilitare a reţelei electrice; repararea instalaţiei de detecţie, semnalizare și alarmare în caz de incendiu; montarea unei centrale termice într-un spaţiu special amenajat; instalarea a 40 panouri fotovoltaice de 250W fiecare, cu o putere instalată de cca. 10 kWp”, a precizat Primăria.

Licitația pentru acest contract a fost câștigată de Asocierea S.C. Moviland Met S.R.L., S.C. Mușat S.R.L și S.C. Proconstrid S.R.L. Valoarea contractului este de: 2.157.056,99 lei cu TVA.

Postări asemănătoare

Colectă de ajutoare pentru sinistrații din Moldova, de joi, la Galați

Reperul

40 de autobuze noi la Transurb Galați

Reperul

Marți începe o nouă etapă de dezinsecție la sol și din aer

Reperul