Reperul
Alegeri Politic

Ludovic Orban – aparent surprins că Boboc nu și-a anunțat candidatura la președinția PNL Brăila

·         președintele PNL spune că a avut o relație bună cu actualul președinte interimar al PNL Brăila, Cătălin Boboc, pe care chiar el l-a numit în această funcție și că nu dorește să comenteze opțiunea acestuia de a-l susține pe Cîțu în lupta pentru șefia partidului, la nivel național

Ludovic Orban, președintele PNL, s-a arătat surprins astăzi când a aflat că actualul președinte interimar al PNL Brăila, Cătălin Boboc, nu și-a anunțat oficial candidatura pentru funcția de președinte al organizației județene a partidului. Orban a spus că, din câte știa, Boboc ar urma să candideze, însă, indiferent de ce va decide acesta să facă, el îl va susține pe deputatul Alexandru Popa în lupta pentru șefia PNL Brăila. Orban a mai adăugat că nu vrea să comenteze decizia lui Boboc de a trece în tabăra lui Florin Cîțu, însă a ținut să precizeze că, până acum a avut o relație bună cu acesta, el fiind cel care l-a numit pe Boboc în funcția de președinte interimar al PNL Brăila atunci când Alexandru Dănăilă a demisionat și tot el fiind cel care a refuzat să îl dea jos pe Boboc, atunci când mai mulți membri de partid din Brăila i-au cerut-o.

”Eu am îndemnat toti membrii PNL aflați în competiție să facă o campanie pozitivă, (…)să evite să dea declarații caustice sau critice la adresa colegilor, pentru că la final suntem toți membri PNL și va trebui să construim împreună viitorul. Si la Brăila avem o competiție între Alexandru Popa și Cătălin Boboc….Nu a anunțat? Eu așa știam…Poate confirmă…O să vedem exact la depunerea candidaturilor. Eu așa știam. Există un termen de depunere, noi nu știm decât la termenul respectiv cine va candida.(..) Îl susțin pe Alexandru Popa, nu e un secret, dar el e cel care trebuie să îi convingă pe colegii noștri de la organizațiile locale. Ei vor hotărî cine va conduce PNL Brăila”, a comentat Orban.

Postări asemănătoare

Deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa: Toţi cei care au depus plângeri la Parchet după protestul diasporei ar trebui sancţionaţi

Reperul

Europarlamentarul Dan Nica: ”E nevoie de sume și criterii clare de alocare a Fondului European de Redresare post-pandemie”

Reperul

Președintele Comisiei Europene, Ursula Von der Leyen răspunde scrisorii semnate de europarlamentarul gălățean Dan Nica

Reperul