Reperul
Alegeri Politic

Ludovic Orban, președintele PNL: ”Toată recunoștința mea organizației PNL Brăila”

Orban s-a întâlnit miercuri seară cu liberalii brăileni, în cadrul evenimentului de prezentare a moțiunii ”PNL – Forța Dreptei”, moțiune aprobată de PNL Brăila cu 52 voturi ”pentru” și 2 ”împotrivă”.

După întâlnirea avută cu membrii filialei brăilene a PNL, care și-au arătat susținerea pentru actualul președinte al partidului – în lupta acestuia cu premierul Florin Cîțu, pentru șefia partidului – Orban a comentat, pe rețelele de socializare: ”Toată recunoștința mea organizației PNL Brăila, care a votat astăzi în Colegiul Director Județean moțiunea „PNL – Forța Dreptei”, a treia organizație care aprobă moțiunea prin care candidez pentru un nou mandat de președinte al Partidului Național Liberal. Le-am transmis colegilor din Brăila că, în momentul în care m-am hotărât să candidez din nou, am cumpănit bine circa o lună de zile. M-am consultat cu toți actorii importanți pentru Partidul Național Liberal. Am luat decizia pentru că, pe de o parte, nu am văzut soluţie mai bună, deşi am căutat-o, iar pe de altă parte, pentru că ştiu că pot, am forţa, energia, cunoaşterea și experienţa să conduc în continuare Partidul Naţional Liberal spre victorie și spre o bună guvernare. Am trăit o perioadă foarte dificilă, în care oameni în care am crezut, alături de care am lucrat, am investit încredere şi pe care, pe unii i-am dus de nicăieri aproape spre afirmare, m-am trezit că nu mai sunt alături. Voi fi mult, mult mai atent la caracter, de acum înainte, pentru că la urma urmei politica e o chestiune de morală, de încredere și de demnitate. Lider eşti sau nu eşti. Un lider trebuie să înveţe constant, să se perfecţioneze constant. În România sunt foarte puţini oameni de stat, iar ţara are mare nevoie de aşa ceva. Perioada care va urma va fi extrem de dificilă, pentru că, după aceste alegeri, Partidul Național Liberal va trebui reunificat. Va trebui să trecem peste toate cuvintele urâte și toate atacurile. Eu, personal, va trebui să trec peste niște suciri ale unor oameni pe care nu le voi putea înțelege vreodată, care nu au nicio explicație logică, politică, dar voi trece, în mod evident. Pentru că avem nevoie în primul rând de unitate și coeziune, pentru a avea garanția guvernării și, cel mai important, a unei guvernări bune”.

Postări asemănătoare

Antoneta Ioniță (PNL Brăila): Guvernarea PSD continuă distrugerea sistematică a medicinei de familie

Reperul

Legea asistenților sociali școlari a fost avizată de Comisia pentru Învățământ din Camera Deputaților

Reperul

Mesaj curajos de 8 Martie. Deputatul PNL Antoneta Ioniță vorbește despre nevoia de educare a tinerelor: Suntem pe locul 1 în Europa la nașteri în rândul minorelor

Sorin Rugină