Reperul
Interviu Politic

M. Humelnicu(PSD): ”Trebuie să continuăm în această coaliție”

Războiul din Ucraina și pandemia generată de noul coronavirus au dus la un dezechilibru în ceea ce privește economia României. În ciuda unor atacuri reciproce între reprezentanți ai PSD și PNL, politicienii coaliției de guvernare spun că se fac eforturi pentru a depăși această perioadă cu bine. Invitat la Reperul TV, senatorul PSD de Galați, Marius Humelnicu, a declarat că aceste neînțelegeri trec în plan secund deoarece o criză politică ar adânci problemele existente în țară.

 ”Noi avem o colaborare bună cu domnul Ciucă, așa cum a zis și domnul Ciolacu. Ne interesează dezvoltarea României și nu conflictele. În interviurile pe care le dă domnul Cîțu, în schimb, mai are unele chestii de zis despre Ministerul Finanțelor Publice, Ministerul Sănătății. A avut ocazia, atunci când a fost ministrul Finanțelor Publice, dar și prim-ministru, să spună mult mai multe. A fost o discuție în coaliție, vizavi de acest aspect, ca domnul Cîțu să nu mai bage bățul prin gard. Mai are resentimente că nu este el primul ministru. Ceea ce este cu adevărat important să le transmitem românilor este că trebuie să continuăm în această coaliție, să nu avem schimbări în momentul de față pentru că și-așa suntem într-un dezechilibru din cauza războiului din Ucraina, a pandemiei, a economiei. Trebuie să fim împreună, în continuare, pentru români”, a declarat la Reperul TV, senatorul PSD, Marius Humelnicu. 

Postări asemănătoare

Contre politice între consilierii județeni PSD și PNL

Reperul

Ionuț Pucheanu: Toate partidele politice care au consilieri locali și care cred că pot influența un vot, cu siguranță, vor veni să ceară! Orice!

Sorin Rugină

Galați | 70.000 de semnături pentru Klaus Iohannis

Reperul