Reperul
Eveniment Galati Social

Mama copiilor bătuți de tată s-a întors din Anglia ca să își ia copiii

* Ea a venit acasă azi-dimineață și primul lucru pe care l-a făcut a fost să se prezinte la posturile de poliție Tecuci și Nicorești pentru a-și revendica cei doi copii, rămași în grija bunicilor și cumnaților *

Gabriela Popa, mama celor doi copii filmați de tatăl lor în timp ce îi bătea, tată care a și fost arestat pentru această faptă (foto), a venit acasă în această dimineață și primul lucru pe care l-a făcut a fost să se prezinte la posturile de poliție Tecuci și Nicorești pentru a-și revendica cei doi copii, rămași în grija bunicilor și cumnaților. Gabriela a plecat până la urmă doar cu băiatul de 2 ani, fetița preferând să se mai joace cu verii ei, cu care este bună prietenă. De altfel, familia soțului ei i-a îngrijit foarte bine pe cei doi copii.

Mama celor doi copii a închiriat un apartament în Tecuci, unde vrea să se mute. Mâine vrea să prezinte la instanță pentru a cere divorțul de soțul bătăuș, nu înainte de a face totuși o vizită la arest – vrea să afle de ce s-a purtat atât de rău cu cei doi copii.

Timp de trei luni, familia Gabrielei va fi monitorizată de inspectorii de Direcția de Protecția Copilului.

Chiar dacă mama are prioritate în creșterea celor doi copii, ea poate fi decăzută din drepturi dacă nu face dovada că poate întreține și educa cei doi minori.

Citește și:

Gălățean de 41 de ani, arestat după ce și-a bătut groaznic copiii mici

Postări asemănătoare

Această bătrână nu e de găsit de mai bine de trei luni. Dacă aţi văzut-o, sunaţi la Poliţie!

Maria Vlad Romaniţă

Un fotbalist din județul Iași a prins crucea Bobotezei aruncată în Dunăre la Galați

Maria Vlad Romaniţă

Impact cu mașina de poliție

Reperul