Reperul
Eveniment Galati

UPDATE: Mamă depresivă, suspectată că și-ar fi sugrumat pruncul

UPDATE: Copilul de opt luni a murit noaptea trecută la Spitalul de Pediatrie din Galați. Mama lui se află în continuare internată la Spitalul de Psihiatrie. Anchetatorii vor continua cercetările în acest caz pentru stabilirea exactă a circumstanțelor în care s-a produs incidentul.
__________________________________________________

* Tragedie într-o familie din Galați. După ce s-a întors de la plimbare, un bărbat și-a găsit copilul de doar opt luni fără suflare, iar pe mama acestuia cu venele tăiate. *

Tot el a sunat la 112 și a alertat autoritățile. Un echipaj de la SMURD și unul de la Ambulanță au intervenit în acest caz.

„Am găsit copilul de opt luni în stop cardio-respirator, cineva a spus că e posibil să fie așa de aproximativ jumătate de oră. După manevrele de resuscitare am reușit să obținem puls, iar copilul va fi transportat la Spitalul de Pediatrie. Mama merge la Spitalul Județean și apoi la Spitalul de Psihiatrie deoarece are o depresie acuată. Are venele tăiate. De obicei stopul cardio-respirator la copiii mici și la nou-născuți se produce prin asfixie mecanică”, a declarat Cătălin Țâmpău, SMURD, Spitalul de Urgență Galați.

Politisii și un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați au deschis o anchetă în acest caz pentru a se lămuri ce s-a întâmplat în acest caz.

Vecinii cuplului îi descriu că fiind oameni liniștiți de unde niciodată nu se auzeai țipete și spun că femeia avea grijă de copil.

 

Postări asemănătoare

Alte trei cazuri de gripă la Galaţi. Numărul îmbolnăvirilor ajunge la 12

Maria Vlad Romaniţă

Minor pus sub control judiciar pentru tentativă de omor

Reperul

Scrisoare deschisă către ministrul Sănătății trimisă de un fost europarlamentar

Reperul