Reperul
Eveniment Galati

Mamă și fiu răniți după impactul cu o căruță nesemnalizată

stiri galati ultima ora


Femeia, în vârstă de 41 de ani, împreună cu fiul ei, dar și cu un bărbat se aflau într-o autoutilitară. În localitatea Buciumeni, șoferul nu a observat o căruță care era nesemnalizată corespunzător și a intrat cu mașina în plin în atelajul încărcat cu lemne. ”Secția de pompieri Tecuci a fost solicitată să intervină la un accident survenit în localitatea Buciumeni, pe DJ 252. Echipajele SMURD și de stingere au găsit două victime încarcerate într-o autoutilitară, în urma coliziunii cu un atelaj nesemnalizat corespunzător.
Victimele, mama de 41 ani și fiul minor, erau încarcerate pe locurile din dreapta șoferului, acesta din urmă reușind să iasă singur din autoutilitară pentru a lichida cu stingătorul mașinii incendiul care izbucnise la compartimentul motor. Salvatorii au extras întâi minorul, care avea doar escoriații și contuzii, apoi pe mama acestuia, aflată în stare gravă, cu fractură la membrul inferior drept și traumatism cranio-cerebral. Fiind întuneric, conducătorul autoutilitarei nu a văzut la timp atelajul încărcat cu lemne și l-a lovit în plin. Ca urmare, încărcătura căruței s-a răsturnat pe partea dreaptă a șoferului utilitarei, acolo unde erau soția și copilul acestuia. Din păcate, conducătorul atelajului a îngreunat accesul salvatorilor la victimă, încercând să forțeze ușa autoutilitarei înaintea sosirii echipajelor de pompieri”, a precizat Dan Ionașcu, ISU GALATI.
Femeia a fost preluată de echipajul SMURD pentru a fi trasportată la Spitalul Clinic de Urgență Galați, în timp ce minorul a fost preluat de echipajul SAJ. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.  

Postări asemănătoare

Imagini cu agresorul din Parcul Viva

Maria Vlad Romaniţă

O femeie din Pechea a fost omorâtă cu 15 lovituri de cuțit, în plină stradă

Maria Vlad Romaniţă

A traversat calea ferată fără să se asigure şi trenul i-a smuls braţul

Maria Vlad Romaniţă